Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Błąd podczas potwierdzania rejestracji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Kiedy na moim forum rejestruje sie użytkownik wszystko przebiega sprawnie do momentu potwierdzenia adresu email. Kiedy wejdę już na pocztę, klikam odpowiedni link do potwierdzenia rejestracji i otrzymuję błąd treści:

Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The second argument should be either an array or an object 
in /home/ipb/admin/applications/core/modules_public/global/register.php on line 1102

Nie wiem co jest nie tak. W lini 1102 w pliku register.php znajduje sie kod:

else if( !array_key_exists( $this->caches['group_cache'], $validate['real_group'] ) )

Nie grzebałem nic w tym pliku. Proszę szanownych forumowiczów o pomoc.

• Manager
Opublikowano

Na pewno masz wersję 3.1.3, jak podałeś w profilu? Bo ten bug został poprawiony..

tu masz zgłoszenie z moim potwierdzeniem: http://community.invisionpower.com/tracker/issue-24277-confirmation-error/page__hl__array_key_exists

A tutaj fix: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/previous-versions/312-facebook-missing-photo-validating-registration-php-warning-malformed-merge-cente-r490

Jednak to dla wersji 3.1.2, a nie 3.1.3, jak wybrałeś w profilu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Faktycznie źle podałem w profilu. Mam wersje 3.1.2. Wielkie dzięki DawPi. Fix pomógł, może ktoś będzie miał podobny problem to temat sie przyda. Można zamknąć.

Edytowane przez Mesay
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.