Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Wgrywanie pliku językowego - brak chmodów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wgrywaniu paczki językowej, pojawia się:

An error occurred while attempting to upload the language pack.

Co w wolnym tłumaczeniu, oznacza brak możliwości wgrania paczki, bo nie ma nadanych atrybutów. Zgodnie z poleceniem DawPi z innego tematu, cach/lang_cache, upload oraz utworzony przezemnie katalog tmp posiadają prawa 777. Sprawdzałem wszystko po kilka razy, i wszystko od tej strony jest ok. Gdzie może leżeć błąd ?

Opublikowano

Wgrałem do katalogu /admin pliki. I np. taki plik jak ipPortal.xm l(3kb) wgrał się bez problemu, to ipCore.xml już nie chce. Wyświetla wtedy błąd:

ABORT: PHP cpu time limit exceeded in classConvertCharset::_makeConversionT
Opublikowano (edytowane)

Ok, problem rozwiązany. Paczka się wgrała. Ale jest inny problem, problem z kodowaniem.

Gdy miałem na angielskim ,wszystko było ok. Ale jak mam na polskim, to są krzaczki:

Zarz�dzanie uşytkownikami

wy�wietle�

Oczekuj�cy na aktywacj�

85 tematĂłw

dzi�

itd.

Jak to teraz rozwiązać. W ustawieniach forum mam: iso-8859-2, nie mogę dać UTD, bo wtedy mam krzaczki w opisach forum, postach itd. AA, dodam, że forum jest po konwersji.

Edytowane przez Angelo
Opublikowano

Ok, chciałem powiedzieć, że się udało :P Zrobiłem konwersję jeszcze raz - oraz instalację forum. Zmieniłem całe kodowanie w bazie na utf8_bin i pomogło, oraz w konwersji wpisałem UTF8.

Ale mam tylko jeszcze jeden problem. Mam zegar 12-sto godzinny. Zamiast 21:52, pokazuje mi 9:52. Jak to zmienić?

Opublikowano

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

A widziałem ten temat, ale jakoś ominąłem treść :P Ale dziękuję, pomogło.

Temat rozwiązany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.