Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu wypowiedzi niektórych użytkowników na SB działają mi tu na nerwy.

Nawet nie można w spokoju upomnieć jednego z drugim bo powołują się na treść nad SB:

Shoutbox nie służy do rozmów o tematach związanych z IP.Board. Masz problem, pytanie, wątpliwość? Zadaj je na forum

A na tym forum poruszane są jednak tematy również dość odległe od IPB. Może lepiej było by zmienić to na "związanych z tematyką forum" lub coś podobnego, byle nie ograniczać tylko do IPB.

No i druga sprawa to prośby na SB o pomoc w już napisanym temacie. Miało to przecież nawet miejsce gdy NewsBot informował o wszystkich nowych tematach. To dość irytujące. Wiadomo, że każdy by chciał odpowiedź po 5sek. ale bez przesady.

• Manager
Opublikowano

Od dłuższego czasu wypowiedzi niektórych użytkowników na SB działają mi tu na nerwy.

E tam, idzie się przyzwyczaić, a jak mnie ktoś wkurzy to banuję! :);)

Może lepiej było by zmienić to na "związanych z tematyką forum" lub coś podobnego, byle nie ograniczać tylko do IPB.

Czyli? Np. o tych serwerach z abc? Wiesz, generalnie tak, ale jeśli ktoś skrobnie 2, 3 shouty o tym to nic się nie dzieje, samemu czasem mi się zdarza. Byleby rozmowa nie sprowadzała się do dłuuugiej, bo wtedy faktycznie lepiej jest napisać temat. Daleki jestem do ograniczania swobód, a tekst nad regulaminem wszystko wyjaśnia.

No i druga sprawa to prośby na SB o pomoc w już napisanym temacie. Miało to przecież nawet miejsce gdy NewsBot informował o wszystkich nowych tematach. To dość irytujące. Wiadomo, że każdy by chciał odpowiedź po 5sek. ale bez przesady.

Zgadza się. Jeśli zauważysz takie wpisy to usuwaj je i po sprawie.

Ja stosuję trochę inną metodę - jak zauważę taki wpis na SB to działa to u mnie na odwrót - zamiast szybko odpowiedzieć to czekam godzinkę lub dwie. Może kiedyś ludzie się nauczą, że nikt tutaj nie jest na etacie pomagania.

Generalnie rozumiem Twoje rozterki, ale wszyscy jesteśmy ludźmi.

Zmiany z regulaminie, by ograniczać co gdzie można pisać, a potem warnować za to :a: to zdecydowanie nie jest coś, co bym chciał robić. Jeśli ktoś szczególnie będzie podpadać na SB to proszę pisać do mnie na PM ze screenami i opisem sytuacji, jeśli user dany będzie faktycznie przesadzać, to zablokuję go na SB i po sprawie. Nie można ograniczać SB, to swojego rodzaju kolebka społeczności, to tam się poznajemy w luźnych rozmowach.

------

SB SB, a czat? ;) Jak komuś nie pasuje SB to zawsze można się skrzyknąć w parę osób i wbić na czat, by tam spokojnie porozmawiać. ;)

[ + ]

Jestem ZA bo to kieruje się głównie do mnie :P .

Ty to mi kogoś przypominasz, więc uważaj. :P

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.