Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam w załączonym załączniku. Jest mała modyfikacja którą bym chciał umieć zrobić samemu. Chodzi by ten skrypt TS3 znalazł się tak jak to jest po lewej stronie zdjęcia czyli w ramce zwijanej i rozwijanej. A nie tak jak jest po prawej czyli na tle forum na białej powierzchni podkładzie.

Można zobaczyć jak to wygląda aktualnie na forum które jest w profilu. A niestety jak chce zrobić możecie zobaczyć tylko na screenie po lewej stronie.

post-3626-0-61413600-1289066847_thumb.pn

Edytowane przez SanKen
  • Manager
Opublikowano

Widocznie Twój skin jest inny, mlodszy Batman podał Ci kod do domyślnego skina. Musisz sprawdzić, jaki kod mają inne bloki z sidebara Twojego skina. W tym celu przejdź do edycji skina w ACP, potem do grupy bitów Strona główna. Tam powinny znajdować się m.in. bity bocznych paneli.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

A powiedz jeszcze gdzie to wkleić by się tak wyświetlało aktualnie jest to w Ad Code Integration

Sidebar Code

This code will be displayed in the board index sidebar

ps. Jak możesz napisz mi szybko. zmęczony jestem by pisać next topic Usunę edycje jak dodać

Zapytań do mysql

obciążenie procesora

czas ładowania strony

Edytowane przez SanKen
  • Manager
Opublikowano

Lol, Ty zmęczony jesteś i Ci się nie chce, a mnie o tej porze się ma chcieć?! Nie za bardzo przesadzasz?

Wiem, że taka pora, ale nie zwalnia Cię od myślenia, my tu pomagamy, a nie wyręczamy. W dodatku, jak wszystko opisane, jak na patelni..

---

Opublikowano

<div class='general_box clearfix'>
<h3>Temat zakładki</h3>
<div class='_sbcollapsable'>
tutaj skrypt lub kod
</div>
</div>

Zrobione,nie chciała się zwijać bo nie było <h3> i brak tematu. Była sama ramka.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.