Manager DawPi Posted October 13, 2008 Manager Posted October 13, 2008 Witam, zgodnie z naszą rozmową i sugestią Gexema postanowiłem przenieść forum pod nowy adres - www.forum.invisionize.pl. Jednocześnie informuję, że adres portalu się nie zmienia i jest stale taki : www.invisionize.pl. Dodam tylko, że planuję rozbudować trochę zapuszczony portal w niedalekiej przyszłości Wszelkie opinie proszę zgłaszać w tym temacie. Pozdr, DawPi intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gexem Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Teraz fajnie to wygląda (adres). Będzie reklamowane ??
Manager DawPi Posted October 13, 2008 Author Manager Posted October 13, 2008 Będzie reklamowane ?? Jak i gdzie ? I bez reklamy dobrze sobie radzimy. Poza tym zmienił się tylko/aż adres ;-) A na starym ustawione przekierowanie.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gexem Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak i gdzie ? I bez reklamy dobrze sobie radzimy. Poza tym zmienił się tylko/aż adres ;-) A na starym ustawione przekierowanie.. Ja napisałem skromnego posta u siebie na forum, może ktoś przywędruje
Manager DawPi Posted October 13, 2008 Author Manager Posted October 13, 2008 Ja napisałem skromnego posta u siebie na forum, może ktoś przywędruje Dziękuję intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
adi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To zrób jeszcze coś z: http://ipb.ipslink.pl/se_redirect.php?
Manager DawPi Posted October 13, 2008 Author Manager Posted October 13, 2008 Zrobione intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
godfather Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No masz, człowiek wyjdzie na godzinkę z domu, a po powrocie zastaje wielkie zmiany. Ładnie, ładnie... "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Dr R.I.P Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No i super, zaczyna coś się dziać Suuuperancko
Manager DawPi Posted October 20, 2008 Author Manager Posted October 20, 2008 Głód Hm ? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
KliczeK Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jak i gdzie ? I bez reklamy dobrze sobie radzimy. Poza tym zmienił się tylko/aż adres ;-) A na starym ustawione przekierowanie.. Ja dodawałem do katalogów, skleroza? In, and Out.
Asia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pieknie - popieram zmiane z calego serca. (Przepraszam tez za nieobecnosc, ale sie okazuje ze musze miec leczenie kanalowe dwoch zebow...wiec jestem troche struta. Ale to nic - przejdzie. ) JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW
Recommended Posts