Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieją jakieś inne modyfikacje na dostęp do działó procz tych co istnieją czyli

Wejście od wymaganych postów

Wejście na hasło

Wejście dla poszczególnych grup

Czy istnieja jakieś inne ciekawe modyfikacje ?

coś typu

wejście do dzialu po wpisaniu pewnej sumy punktow za aktywność , wykupywanie biletu wstepu za pomoc punktow aktywnosci

wejście do działu od odpowiedniego poziomu reputacji , ilości podziekowań itp itd coś innego niż te co wymieniłem (pogrubionym tekstem)

• Manager
Opublikowano

Może to:

(V88)Points Required To Enter Forum

(V88)Charge Points For Topics - 1.0.2

(T23) Pay Points to View/Reply 1.1

Więcej pewnie byś znalazł po wpisaniu 'points', 'enter' itd. na stronach skąd można pobierać modyfikacje ( link: Skąd pobierać modyfikacje ).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

oki dzieki a czy te modyfikacje wspolgraja z iPoints System

powiedz mi jeszcze czy to jest na zasadzie ze trzeba wpisac odpowiednia liczbe punktow przy wejsciu do dzialu i odbiera to od systemu punktow uzytkownika czy tylko trzeba posiadac odpowiednia sume aby wejsc ??

Bardziej odpowiadala by mi pierwsza wersja czyli wpisanie wymaganych punktow , wejscie do dzialu, odjecie wpisanych punktow od sumy punktow na koncie uzytkownika w moim przypadku iPoints system

Edytowane przez TechnoDream
  • Manager
Opublikowano

Hm, najlepiej będzie jak przeczytasz opis każdej z tych modyfikacji, co podałem linki, ponieważ nie chcę Cię wprowadzić w błąd - nie instalowałem ich, tylko je znalazłem ;-)

Ten mod Terabyte na pewno współpgra z iPoints.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

(V88)Charge Points For Topics - 1.0.2 ten mod bylby fajny gdyby zabieral punkty za pisanie postow a z tego co zauwazylem zabiera tylko punkty za zalozone tematy :( i dziala z iPoints System

da sie go jakos przerobic tak aby zabieral rowniez za posty ?