Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Unreal Portal Problem z Portal Main

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurde juz mnie szlak trafia z tym Unreal Portal , już pisalem o tym wcześniej ale jakoś sam nie moge sobie poradzić.

Chodzi o ustawienia Portalu - Portal Main za każdym razem jak zapisuje ustawienia wszystkie bloki które mam utworzone wyłańczają się , a jak chce je włączyć spowrotem to dalej są wyłączone i muszę robić tak że usuwam wszystkie bloki i tworze je na nowo ponieważ przy tworzeniu jakoś działają dopóki nie zapisze ustawień w Portal Main a zapisywać trzeba bo np mam sonde utworzoną i nieraz trzeba ją aktualizować więc zapisywanie ustawień w Portal Main jest konieczne , DawPi pomóż!

Edytowane przez TechnoDream
  • Manager
Opublikowano

Zły tytuł - nic nie mówiący innym użytkownikom. W sumie powinieneś dostać ostrzeżenie, ale poprzestanę na słownej ( pisanej ) reprymendzie :(

Proszę popraw tytuł.

A odnośnie tematu - nie rozumiem Cię, ale to chyba przez moją gorączkę ;/ Jakbyś mógł napisać inaczej.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

inaczej hmm sprubuje

Gdy tworze swój blok w Add Custom Blocks po utworzeniu wyświetla się nazwa bloku w Portal Main w Custom Blocks tam gdzie się ustawia czy blok ma być włączony czy wyłączony gdy coś chce zmienić w Portal Main np sonde to po zapisaniu gdy wchodze ponowie do Portal Main tam gdzie mam ustawienia Custom Blocks mam wszystko zaznaczone na NO i gdy zmieniam je na Yes i zapisze ponownie mam je na NO i bloki nie są wyświetlane w portalu i nic niemożna zrobić :(

chyba teraz jest bardziej zrozumiale ?