Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc odnośnie do tematu : http://forum.invisionize.pl/ROZWIAZANY-Nowa-grupa-t1476.html postanowiłem zrobić grupę Root Admin .. wszystko szło jak po maśle ... wedle zaleceń postąpiłem krok po kroku jak opisano w temacie poprzednim ... i ku mojemu zdziwieniu mamy kłopot. Zamiast grupy Root Admin ( a robiłem ją na bazie Administratora) pojawia się :

post-241-1226314608_thumb.jpg

Powie mi ktoś jak to dalej ugryźć...

Opublikowano

No chętnie bym go wpisał ale jak widać na screenie ja nie mogę się do tej grupy dostać bo jak by nie istnieje ...

Grupy Root Admin nie ma na Liście Grup ... zamiast tego pokazał się odnośnik opcje który przenosi mnie na stronę Forum

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.