Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje sposób aby niezarejestrowani użytkownicy nie mogli widzieć listy userów i w dodatku jeżeli mają uprawnienia które pozwalają im na samo oglądanie for na forum to żeby nicki osób które napisały ostatni post w danym forum również były ukryte ?

• Manager
Opublikowano

• Ukrycie listy userów
    Przejdź do:
    ACP > MANAGEMENT > Users and Groups > Manage User Groups > ( wybór grupy ) > Edit Group > Global Permissions >> Can view member profiles and the member list?
  • Ukrycie ostatnich postów
    Przejdź do:
    ACP > LOOK & FEEL > ( wybór skina ) > Edit Template HTML > Board Index >> ForumRow
    Znajdź:
    {$data['last_poster']}

Zamień na:

<if="$this->ipsclass->member['id']">{$data['last_poster']} <else /> Ukryte </if>

Zapisz.
    Przejdź do:
    ACP > LOOK & FEEL > ( wybór skina ) > Edit Template HTML > Forum Index >> render_forum_row
    Znajdź:

{$data['last_poster']}

Zamień na:

<if="$this->ipsclass->member['id']">{$data['last_poster']} <else /> Ukryte </if>

Zapisz.

Gotowe! :blush:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wszystko działa elegancko dzięki DawPi, a mam jeszcze pytanko chciałem żeby nick osoby zbanowanej był na czarno i pogrubiony w tym celu w Online List Format [Prefix] dodałem odpowiedni wpis i wszystko było by dobrze gdyby również pola w jego profilu takie jak grupa, ilość postów itp. również nie przejmowały stylu wyświetlania nicku, przypuszczam że coś namieszałem a dokładnie pewnie jakiegoś tagu nie zamknąłem może ktoś mógłby mi napisać co dokładnie mam wpisać żeby wyświetlało to tak jak opisałem powyżej.

Opublikowano (edytowane)
Oj, źle, wpisz tak w prefixie:

<span style='color:black;font-weight:bold;'>

A w sufixie:

</span>

Nie wiem czemu ale jakoś mnie już nie dziwi że to działa :blush:

Czyli wszystko, co chciałeś wiedzieć poprzez założenie tego tematu jest jasne i działa?

Tak pięknie śmiga, dzięki jeszcze raz za pomoc.

Edytowane przez jojo
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.