Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , chciałem zapytać gdzie umieścić kod pop-up. Generalnie chce go w wraperze wstawić :) Tyle że nie wiem czy to odpowiednie miejsce na niego :( A i jeszcze jedna sprawa , zamieszczam plik na ftp i daje np na forum odnośnik do pobrania go .. no i mam kłopot gdyż przenosi mnie na stronę ftp i prosi o podanie hasła i usera. A jak to udostępnić by nie trzeba było podawać tych danych a by był to plik ogólnie dostępny. Nadmienię iż zrobiłem sobie na ftp katalog gdzie wrzucam jakiegokolwiek typu ulotki , plakaty itd..

Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj,

#1. Gdzie chcesz aby się wyświetlał ten pop-up? Bo z tego co piszesz, we wraperze, ale nie jesteś pewien. ;-P

#2. Widocznie aby dojść do danego folderu, masz ustawione htaccess. Usuń go. ;-)

Pozdrawiam,

KliczeK

In, and Out.

Opublikowano
Chcę umieścić plakat w formie pop-upa właśnie , więc chcę by wyświetlał się na głównej stronie wraz z jej załadowaniem.

Pkt.2 Gdzie to wyłączyć ?

Spróbuj wrzucić do wrappera. Kto testuje, ten nie błądzi. :) Co do pkt. 2, wkradła mi się literówka. Nie jest to opcja do włączenia lecz plik który ustawia hasło na folder. Jeżeli masz na serwerze zainstalowany jakiś panel (DirectAdmin czy coś) spróbuj wejść do listy plików i go znaleźć. Jeżeli go znajdziesz - usuń.

Nazwa pliku: .httacess

// KliczeK

In, and Out.

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.