Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Mały problem ze skinem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Edytowałem dzisiaj niektóre buttony ze skinu gdyż chciałem je po prostu spolszczyć. Niestety zapomniałem o robieniu kopii tych buttonów jeśli byłby jakiś bład (np czcionka za duża albo coś w tym stylu) Gdy wrzuciłem te buttony okazało się że napisy nie są idealnie równo i chciałem przywrócić styl albo wypakować jakoś pliki z xmla i tutaj zaczyna się mój problem:

A więc, czy da się jakoś wypakować pliki z pliku XML w inny sposób niż wrzucenie go przez Panel admina i wyjęcie ich przez ftp?

Oraz co mógłbym jeszcze w tej sytuacji zrobić? wrzuciłem na nowo tego xmla ale niestety ani nie podmieniło mi na stare pliki graficzne...

• Manager
Opublikowano

Tylko poprzez ACP ( import XML ), ale nie pliku ze skinem, z grafiką - musiałeś mieć dwa pliki .xml w skinie. Ten większy to właśnie grafika. Zaimportuj nadając tymczasową nazwę i skopiuj z FTP.

Proste. :lol:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ok, z początku folder na ftp się nie pojawiał jednak teraz sprawdziłem jeszcze raz i pojawił się. Dzięki, temat do zamknięcia :lol: