Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.Powiedzcie mi gdzie i jak wycentrować logo ?

2.Jak do dodatkowej tabelki z boku forum dodać kategorię ?

Z góry dziękuję ... Już nie spamuję :lol:

Edytowane przez Wujek Miliarder
Opublikowano
Ad 1 - logo forum.

Ad 2 - jakiej tabelki.

p.s. mam prośbę, nie tylko do Ciebie, by podawać maksimum informacji, które mogą okazać się przydatne.

Link który podałeś przekierowuje ale chyba nie do tematu ...

Jeżeli chodzi o tabelkę to mowa tu o dodatkowej tabelce po prawej stronie forum w której znajdują się rożne kategorie. No i ja chciałbym ją powiększyć o dodatkowe informacje ...

• Manager
Opublikowano

Link kieruje do wyszukiwarki, gdzie znajdziesz miejsce gdzie znajduje kod odpowiedzialny za wyświetlanie logo. Potem wystarczy je wycentrować ( za pomocą HTML - <center> lub w CSSie ).

Odnośnie tabelki - :lol:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Link kieruje do wyszukiwarki, gdzie znajdziesz miejsce gdzie znajduje kod odpowiedzialny za wyświetlanie logo. Potem wystarczy je wycentrować ( za pomocą HTML - <center> lub w CSSie ).

Odnośnie tabelki - :lol:

Tabelka : post-241-1227881543_thumb.jpg

Jak dodać kategorie ?

Opublikowano
To ten mój moduł.

Link: Dodatkowa tabela po prawej stronie forum.

Informacja: minimum znajomości PHP i HTML wskazana i niezbędna.

Zgodzę się z tobą że może i minimum wiedzy potrzeba , tylko czasem weź pod uwagę to że niektórzy uczą się i nie wszystko od razu wiedzą . Ty jesteś dobry w tej dziedzinie , a ja w innej .. I czasem pomoc nawet w tym minimum jest potrzebna, tak mi się wydaje ... po to w sumie masz to forum . Ale skoro nie mogę jej uzyskać to szkoda ... i postaram sobie sam poradzić .

Pozdrawiam .

Opublikowano
Zgodzę się z tobą że może i minimum wiedzy potrzeba , tylko czasem weź pod uwagę to że niektórzy uczą się i nie wszystko od razu wiedzą . Ty jesteś dobry w tej dziedzinie , a ja w innej .. I czasem pomoc nawet w tym minimum jest potrzebna, tak mi się wydaje ... po to w sumie masz to forum . Ale skoro nie mogę jej uzyskać to szkoda ... i postaram sobie sam poradzić .

Pozdrawiam .

Nie bądź sarkastyczny :lol:

Pomoc? W razie problemów z tym co i jak w php to są kursy, a jak będziesz mieć problemy to przecież jest to forum ;] Jednak mowa tu o problemach, a nie o wyręczaniu kogoś z pracy. Problemów nie ma ten kto nie próbuje ;)

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie ja nie jestem sarkastyczny , i nawet nie mam zamiaru , po prostu takie pierwsze odczucie ... Na pewno nie mam zamiaru nikogo obrazić ... Problem mam to go opisuję ... Widać znaczy to że sobie nie radzę ... na szczęście metodą prób i błędów zawsze się uda ...

Ja bardzo cenię pracę DawPi-ego bo robi kawał dobrej roboty :lol:

Pozdrawiam .

Edytowane przez Wujek Miliarder
Opublikowano

Takie odniosłem wrażenie ;)

Przepraszam i już nie spamuję :lol:

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

• Manager
Opublikowano

Nie rozumiem pretensji.

Sposobów na prawą tabelkę znam co najmniej kilka - Ty tylko napisałeś, że masz tabelkę i że chcesz dodać nową. Sorry, ale ja nie mam zamiaru się domyślać jak to masz zaimplementowane na forum, a jeśli tego nie napisałeś to moja pomoc była adekwatna do informacji uzyskanych od Ciebie.

Mógłbym się rozwodzić nad tym, ale szkoda mi dnia.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.