Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Niby kto jeszcze? Nie uważam by szukanie po jakiś buźkach czy wykrzyknikach miało w czymkolwiek pomagać.

Poza tym nie wiem jakie szukanie - w dziale, w wyszukiwarce etc.? No nic nie wiem. :lol: Ale wiem, że dział propozycji nowych modów to nie ten ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Zawsze można dodać własne ikonki, które mogą symbolizować określony typ tematu czy coś... Jeśli chcesz to przenieś ten temat do odpowiedniego działu. Myślałem, aby takie coś znajdowało się w opcjach wyszukiwarki, po prostu pokazanie tematów z odpowiednią ikonką (link czy button), wyszukiwanie spośród tych tematów już niekoniecznie.

10wi68l.png
Opublikowano

To ja mam takie pytanie: nie wygodniej by było zrobić to na zasadzie sortowania po prefiksach? Czyli na dole działu ikonki do wyboru i pokazywane by było tematy z tą ikonką, ewentualnie te układane jako pierwsze?

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

• Manager
Opublikowano

Może i wygodniej, ale temat traktuje o sortowaniu wg ikonek. :lol:

Sortowanie po tagach kiedyś robiłem dla klienta. Jest obecny na forum to jeśli zechce to napisze czy wszystko działało ok. ;)

---

Opublikowano

W sumie pomysł godfathera jest dobry, tak można było by to zrobić, ale zależy mi też na ogólnym linku, który pokaże wszystkie tematy z forum z daną ikonką. A link w tej części gdzie Regulamin, Szukaj, Kalendarz lub właśnie w /szukaj.html

10wi68l.png
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Modyfikacja napisana.

Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.