Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Macie może jakiś pomysł dlaczego kiedy klikam w arcade na odnośnik np "Play Space Invaders " albo "Play Snake" bądź link prowadzący do innej gry to wywala mnie do strony 404 NOT FOUND ? Jak klikam na "in new window" to gra normalnie startuje w nowym oknie.

Opublikowano
Być może FURL powoduje ten błąd? Usuń wpisy z .htaccess i FURL.php odpowiedzialne za to i sprawdź wtedy.

Tak jest dzięki :) Usunięcie wpisu z FURL pomogło :)

Takie pytanie jeszcze, jak zrobić, żeby link to arcade był pod logiem, obok odnośników do shoutboxa, acp, panelu kontrolnego itd ?

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to dałem plamę i nie zauważyłem, że odnośnik "Arcade" już był :) Wie ktoś może, jak edytować nazwę np na gry i zmienić kolor czcionki tego odnośnika ?

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.