Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam dla problemy na forum i nie potrafię ich już zupełnie rozwiązać.

* 1: Szybka Edycja

Niby wszystko jest ok ale jak przychodzi do samej edycji to jest ok do momentu kiedy rozpoczyna się ładowanie nowej zawartości i to nie ustaje mimo, że się to zapisuje ale sama szybka edycja nie znika.

* 2: Zmiana skina

Niby jest ok ale jak przychodzi do zmiany do na podstawowym stylu lavablue nie chce mi tego zmienić. I nie wiem co powoduje takie problemy.

Pz. Kris2005a

Edytowane przez kris2005a
Opublikowano

Może faktycznie coś pomerdałem.

W 1 problemie: Edytuje sobie w Szybkiej Edycji post jakiś użytkownika. Ale jak przychodzi do ładowania nowej zawartości owego posta to ładuje się i ładuje. Ale zawartość (nowa) się zapisze.

W 2 problemie: Chcę zmienić skin. Mam na dole forum tzw. skoczek do innych skinów ale kiedy klikam na niego i wybieram sobie jakiś inny niż ten podstawowy forum z nowym skinem nie ładuje się. Zostaje ten podstawowy. Ale ten problem mam tylko w stylu lavablue a jeżeli przechodzę z innych styli na lave to nie ma kłopotu.

• Manager
Opublikowano

Ad 1 - masz plik .htaccess w folderze jscripts/ ? Jeśli tak to go usuń.

Ad 2 - widocznie bug w skinie. Kupowałeś ten skin więc należałoby się zgłosić do autora by to poprawił. Ew. sprawdzić jego stronę, może umieścił gdzieś opis rozwiązania tego problemu. Wg mnie to brak wpisu o jakimś .js. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Aha. Dzięki za informacje.

AD1: Nie mam takiego pliku w tym folderze.

AD2: Napisze w najbliższym czasie na jego forum o tym.

Edytowane przez kris2005a
Opublikowano
Dokładnie Ci tego nie powiem ale tak od pewnego czasu. Chyba było jeszcze przed przeniesieniem strony na nowy serwer

Ani dokładnie nam nie powiesz, ani nie jesteś pewien tylko 'chyba'... Ciężko w ogóle coś na ten temat powiedzieć. :)

In, and Out.