Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zainstalowalem ta modyfikacje, wchodze w manage forums, nastepnie wybieram forum i daje edit settings, ustawiam ikonke ktora chce przypisac danemu forum, jednak na stronie glownej forum wszystko jest jak bylo

probowalem wyczyscic cache ale nic to nie dalo

Opublikowano (edytowane)

Musi być ikonka w dwóch wersjach

* twojaikona.gif i twojaikona_off.gif

I możesz mieć tylko jeden format plików ikon. Wybierz sobie z listy:

gif, png, bmp, jpeg, jpg.

Ustawiasz to sobie w pliku, który wedle instrukcji modyfikujesz. Był już taki temat na tym forum.

Masz tak ustawione?

Edytowane przez kris2005a
Opublikowano

Czyscilem cache cale...

A z tym gifem to nie wiem co mam ustawiac jak pozostale ikonki nie robione przezemnie tez sa w .gif

Pozatym nawet jakby byl ustawiony inny format to by sie nie wyswietlil obrazek, a aktualnie mam w tym miejscu ten obrazek co jest na kazdym forum

• Manager
Opublikowano
Witaj,

ewidentnie brak jakiejś edycji pliku lub uruchomienia zapytania SQL z instrukcji.. Sprawdź dobrze czy to zrobiłeś.

Pozatym nawet jakby byl ustawiony inny format to by sie nie wyswietlil obrazek, a aktualnie mam w tym miejscu ten obrazek co jest na kazdym forum

Zrobiłeś to?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

No to widocznie musiałeś zrobić to niedokładnie skoro wybór nowej ikony się nie zatwierdza. ;)

Po wybraniu jakiejś ikony sprawdź w bazie danych w tabeli ibf_forums czy przy danym forum jest wpisana wartość w kolumnie icons.

---

• 1 miesiąc temu...
  • Manager
Opublikowano

Witam,

po dość długim czasie chciałbym ostrzec wszystkich przed przyjmowaniem zleceń od tego użytkownika.

Poszedłem mu na rękę, wykonałem całość prac po wpłacie tylko 25% ( i to jeszcze z bólem ), jednak do tej pory ( prawie dwa miesiące zwodzenia ) nie otrzymałem wpłaty.

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu by brać całość kwoty PRZED wykonaniem zlecenia. Oczywiście z zagranicznymi klientami jeszcze mi się to nie zdarzyło. Wnioski wyciągnijcie sami.

Wczoraj też zablokowałem forum tego użytkownika. Wykonywałem konwersję za którą nie zapłacił, więc i forum pod IP.Board mieć nie może. Poprosiłem grzecznie o wpłatę zaległości, dziś zostałem zrugany. Cóż, kultura tego użytkownika pozostawia wiele do życzenia.

Piszę ten post tylko ku przestrodze - nie można zbyt ufać ludziom. Ja już się kilka razy przejechałem dawniej. Teraz myślałem, że tak nie będzie, coś czułem, że zostanę wyrolowany, ale chyba mam za duże zaufanie do klientów. Cóż, obiecuję sobie, że to ostatni raz.

Pozdrawiam,

DawPi

---