Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Gdzieś by się dało. Nie ma rzeczy niemożliwych ( no prawie ), więc jeśli tylko znajdziesz tyle samozaparcia by się z tym zmierzyć, to działaj, a ja życzę powodzenia!

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Na chwilę obecną nie mogę, bo nie sprawdzałem tego.

Tak już ogólnie napiszę: ludzie, czy Wy wszystko robicie ot tak w ciągu paru sekund? Wiem, że coś tam wiem więcej o IP.Board, ale bez przesady - nikt nie rodzi się z gotowymi pomysłami i kodami do wstawienia. To wszystko wymaga czasu i prób. Jeśli Ty nie wykazujesz inicjatywy, nie próbujesz tego zrobić ( lub się nauczyć ) to ja naprawdę nie mam tutaj zamiaru wyręczać każdego we wszystkim. To jest forum supportowe, ale nieoficjalne, nikt tutaj nie ma pensji za to, co robimy, a robimy to w ramach wolontariatu.

Dlatego też wszystkie te teksty 'a mniej więcej mógłbyś', 'czy da się... ' - pewnie, że mógłbym, pewnie, że się da, ale to wszystko wymaga tego, o czym pisałem wyżej, a przede wszystkim wolnego (!) czasu.

Do autora: jeśli chcesz, by Ci pomagano to to umożliw, bo na razie to czekasz na gotowce.

Mało tego - mod pod który linkowałem jest modyfikacją płatną - jeśli ją zakupisz to wtedy będziemy mogli rozmawiać o nowych funkcjach w ramach ceny, bo na razie to takie gdybanie.

I kończąc: pokaż ( ogólnie się zwracam ), że Ci zależy to i znajdą się osoby, którym będzie zależeć na pomocy. Wygodnicka postawa nijak nie pomaga pomagać.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.