Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Opcje w profilu i opcje moderatorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od pewnego czasu mam problem z wyświetlaniem opcji edycji użytkownika w profilu oraz opcjami moderatora nad tabelami forum. Zmieniałem ostatnio tony plików i coś mogłem zablokować, usunąć. Nie chcę mi się przeglądać wszystkiego, a nie mam pomysłu nawet gdzie tego szukać. Dodatkowo jest problem z opcją edytuj w poście. Nie wyskakuje okienko z wyborem szybkiej i pełnej edycji, tylko od razu przerzuca na pełną.

Poniżej pokazuje screen z opcją o której mówię:

post-164-0-51258400-1290086852_thumb.jpg

post-164-0-80661200-1290086869_thumb.jpg

Edytowane przez mbazyl
Opublikowano

No takie trochę dziwne, bo tylko te trzy opcję nie działają. Reszta w profilu (edycja daty urodzenia, miejsca zamieszkania, czy zmiana płci) + do tego wyświetlanie komentarzy, postów, tematów działa bez zarzutu.

• Manager
Opublikowano

Nie działa na pewno .js w tych miejscach. A to, że działa wybiórczo to naprawdę bardzo dziwne. Tak może zapytam: na wszystkich przeglądarkach i dla wszystkich użytkowników objawy są identyczne?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Ja bym zrobił taki test- wywalił wszystkie pliki .htaccess jakie masz na FTP w folderze forum i wtedy sprawdził. Zwykle takie coś było powodowane tym plikiem w folderze jscripts/, ale warto spróbować.

---

Opublikowano

Niestety i to nie pomogło.

Jeszcze jedna podpowiedź, instalowałem ostatnio Twojego moda Custom Pages. Może on coś blokuje?

• Manager
Opublikowano

Spróbuj napisać tutaj: http://community.invisionpower.com/forum/311-ipboard-technical-support/ - może ktoś to przerabiał.. Ja na razie jestem głupi.. :o

P.s. nie wiem czy próbowałeś wrzucać nie spakowane pliki .js? Jeśli nie to spróbuj. ^_^

---

• Manager
Opublikowano

Po pobraniu paczki z panelu klienta powinieneś mieć taki folder: board/Development/javascript_uncompressed/. No i sprawa wysłania ich i nadpisania plików na FTP w folderze jscripts/.

---

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki oto błąd:

Błąd: this.cid_obj is null
Plik źródłowy: http://www.adres_forum/jscripts/ips_menu.js
Wiersz: 1

, ale jak naprawić, gdzie szukać, nie mam pojęcia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.