groverr Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 wgram styla a jak go wybiorę wyskakuje komunikat Fatal error: Call to undefined method IPSLib::haveAppsWithLike() in www/cache/skin_cache/cacheid_29/skin_global.php on line 230 a kod w nim jest " . ((IPSLib::haveAppsWithLike()) ? (" Brak sygnatury
Manager DawPi Opublikowano 18 Listopada 2010 Manager Opublikowano 18 Listopada 2010 Witaj. Jaki skin? Wgrywany na jaką wersję forum? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
groverr Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 skin na wersję 3.1.2 Deviant || Brak sygnatury
Manager DawPi Opublikowano 18 Listopada 2010 Manager Opublikowano 18 Listopada 2010 Co na to autor tego płatnego skina? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
groverr Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Jest to na localu i dlatego chcę zobaczyć co i jak Wtedy oczywiście kupujemy Nie popieramy piractwa..No ale jak to ma tak wyglądać i odrazu problemy to chyba wolę poszukać darmowego stylu Edytowane 18 Listopada 2010 przez groverr Brak sygnatury
Manager DawPi Opublikowano 18 Listopada 2010 Manager Opublikowano 18 Listopada 2010 To skin z 3.1.3 albo 4 - w 3.1.2 nie ma takiej metody. Poza tym: dlaczego ludzie siedzą na starych wersjach? Weźcie aktualizujcie fora! Po coś te nowe wersje są wydawane. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
groverr Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) A jak mowa co do aktualizacji to czy wszystkie co mam mody nie pójdą w szlak jak mam na wersje 3.1.2 ? Czy wtedy trzeba robić poprawki do modów? Edytowane 18 Listopada 2010 przez groverr Brak sygnatury
Manager DawPi Opublikowano 18 Listopada 2010 Manager Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeśli mody wymagają edycji plików to logiczne, że trzeba je będzie wykonać ponownie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
groverr Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 tego się obawiałem Dziekuje i można zamknąć .. Brak sygnatury
Manager DawPi Opublikowano 18 Listopada 2010 Manager Opublikowano 18 Listopada 2010 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi