Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Dopiero co zakupilem IP Board - co dalej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupilem dzis IP Board na stronie producenia. Mam status "Pending" to znaczy ze mam czekac na wplate czy jak ? Placilem paypal. Dostalem wiadomosc ze pieniadze doszly lecz dzial download mam zablokowany

Error
Sorry, but you do not have access to any of the functions in our Download Manager

+ dostalem takie cos na glownej stronie producenta po zakupie IP board

http://img153.imageshack.us/img153/3456/ipbpay.png

dziekuje pomoc.

64daj.png

• Manager
Opublikowano

Witaj. :)

Wszystkie płatności są sprawdzane ręcznie przez pracowników IPS-u. Mało tego - tylko od poniedziałku do piątku, w czasie hamerykańskim. Weekendami też, ale nie tak często i szybko, jak we wspomnianym wcześniej zakresie czasu.

Druga sprawa - płaciłeś poprzez PP, a takie płatności są weryfikowane dłużej i dłużej trzymane w statucie pending ( oczekujące ) z powodu nadużyć w takich płatnościach.

Zalecam cierpliwość.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedz. Bylem trochę zaniepokojony tym ze coś źle zrobiłem.

Mam nadzieje ze do Poniedziałku będzie wszystko gotowe. :)

P.S Moge wiedziec czy jest gdzies skrypt do IP Board typu "sklep" taki mini automat do kupowania po przez sms np. www.gameslive.pl ( taki jak maja po prawej stronie). Slyszalem ze Ty DawPi miałeś pisać coś w podobnie.

64daj.png

• Manager
Opublikowano

Na tym forum panują może ze 2 lub zasady, które staram się jako tako dopełniać.

Jedną z nich jest nie robienie 'bałaganu' poprzez mieszanie wielu spraw w jednym temacie. Jeśli masz pytana, wątpliwości, jak zwał tak zwał, to zakładaj tyle tematów ile dusza zapragnie. Aż do wyczerpania miejsca na FTP. Naprawdę nie robię problemów, jak ktoś pisze na forum.

Dziękuję za zrozumienie. Masz jeszcze jakieś pytania w kwestii poruszonej w pierwszym poście?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.