Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka bardziej lub mniej mądrych pytań dotyczących tego maila:

1. czy jeśli w Board outgoing email address wpiszę: np. info@nazwaforum to będzie ok, czy musi być nazwa@nazwa?

2. Czy tytuł maila zarówno w przypadku normalniej rejestracji jak i przez admina można gdzieś edytować?

3. Czy w spolszczeniu maila po aktywacji przez admina też macie wszystko tak dosłownie? Wywaliłabym najchętniej to zdanie:

"If we were waiting on a parental consent form, this means the form has been received and documented."

4. Zarówno w jednym jak i drugim mailu adres forum jest z index.php. Da się zmienić, aby był bez tego?

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Ad 1 - możesz wpisać dowolny adres.

Ad 2 - w zarządzaniu językiem: System :a:public_email_content

Ad 3 - no to wywal, my mamy po polsku.

Ad 4 - jaki to powoduje błąd? Nie za bardzo się przejmujesz tym, czym nie powinnaś?

Ad 5 - na moje amatorskie oko przyjdzie w 'domyślnym' języku.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Bardzo dziękuję.

Ad.4 No teraz to jeszcze nie, ale być może potem. Raczej nie błąd ale pewną niedogodność, o ile dobrze pamiętam. Otóż na tamtym forum był u góry player dodany jako iframe. I jak się weszło na adres.com to grał, a jak z index.php to już nie. Pytam, bo chyba ja też będę musiała zastosować rozwiązanie w postaci dodatkowego playera.

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.