Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

SPRZEDAM STYL GRAFICZNY o tematyce CSa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś mam do sprzedania styl graficzny robiony na zlecenie przez ipslink.pl, ktory widnieje na stronie lajty.pl

Kwota jaka mnie usatysfakcjonuje to 250zl biorąc pod uwagę ze styl jest pod IPB w wersji 3.0.5, czyli nie ma wykonanych przeróbek potrzebnych do korzystania z tego stylu na nowszych wersjach ipb. Nie interesowalem się taką przeróbka, za pewne nie jest ona ani trudna ani droga, więc myślę, że cena jest bardzo atrakcyjna. Chętnych proszę o kontakt na Priv lub na Mail ([email protected]) - GG przy bliższych ustaleniach.

Pozdrawiam,

BW

Opublikowano (edytowane)

sprzedaje bo wycofuje się z działalności na scenie cs-a nie mam na to czasu + potrzebuje troche kasy. licencje tez sprzedaje ale to bedzie oddzielny topic

Amfidiusz, moze i masz rację nie wiem, cena stylu powinna rekompensować trud takiej przeróbki za styl dałem 600zł więc myślę że to prawdziwa okazja jak na taka fajna grafike.

Edytowane przez BWBW
Opublikowano

za styl dałem 600zł

To jest ten z głównej ? Jeśli tak to straszna amatorszczyzna :D W sumie nie ma tam nic innego jak zmieniony top, belki i tło, dół jakby wyrwany z innego stylu, ikonki def, grafika z google pewnie pod fazą "CS" :D