Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bylem zmuszony do reinstalacji IP board. gdy wgrałem ja od nowa to nie pokazuje mi nic w side bar, a wcześniej jak 1 raz instalowałem to zawsze jakieś były. To się gdzieś zmienia ?

forum to :www.e-intermania.pl

64daj.png

• Manager
Opublikowano

I wersja 3.1.4? To błąd, ale chyba z 3.0.1, o ile dobrze pamiętam.. Nie powinno być takich problemów.

Wrzuć jakieś rozszerzenie, które wyświetla się w sidebarze - może coś się nie odświeżyło, a taka operacja właśnie to sprawi.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Zainstalowałem

(DP30) Top Reputation

i w instrukcji karze mi iść do

System -> Tools & Settings -> System Settings, i kliknij na zakładkę (DP3X) Mods

lecz w

System Settings

i nie pojawia mi się wogóle

(DP3X) Mods

64daj.png

• Manager
Opublikowano

Napisz do supportu. To nie jest normalne zachowanie forum. Pewnie coś jest nie tak, ale na odległość trafna diagnoza, po takiej ilości informacji, raczej nie jest możliwa.

---

• Manager
Opublikowano

A dlaczego uważasz, że jestem robolem i każdemu będę pomagać prywatnie i tracić swój cenny czas?

Zapłaciłeś za licencję i to nie mało bo prawie 150$, więc jaki problem wysłać ticket do IPS-u, by się tym zajęli 'prywatnie' i za darmo?

---

Opublikowano

Napiszę Ci tak z własnego doświadczenia. Kiedyś miałem taki sam przypadek. Co zrobiłem ?

Wywaliłem wszystkie hooki (odinstaluj rozszerzenie), następnie wyczyściłem wszelkie cache, wykonałem rebuildy, oraz inne operacje czysto techniczne.

Następnie przebudowałem cache skina, i wgrywałem hooki od nowa. Try it, może w Twoim przypadku też się to uda.

• Lubię to 1
Opublikowano

Bo wczeniej nie usunelem recznie z panelu "Modyfikacij" i zreinstalowalem FTP. Jak wgralo sie juz wszystko i podlaczylem baze to dalej byly de modyfikacje w panelu lecz nie dzialaly i nie dalo sie ich usunac. Pozniej Kolega cos zrobil i one znikly i chyba po tym tak sie stalo.

64daj.png

Opublikowano

We unfortunately cannot assist with any 3rd-party modifications, as that is not within the scope of our Support.

DawPi will have to assist you with this issue.

Thank you.

Mark H.
Technical Support
Invision Power Services

hahha :) Widzę ze Ty tam znany jesteś.

64daj.png

• Manager
Opublikowano

Problem w tym, że Ty pewnie napisałeś, że nie działa Ci mój mod, a to poniekąd prawda, ale dokładniej to nie działa Ci żaden mod czy nawet wbudowane pluginy IPS-u w sidebarze - wiec tak nakreśl swój problem.

• Lubię to 1

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.