Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Próbowałem zainstalować rózne wersje tego forum na cba.pl(jak mozecie podajcie jakis inny darmowy hosting jka znacie). Tylko jedna z wersji nie wymagała license CD-key, lecz gdy instalowałem ją wyskoczył błąd chyba, że błąd pliku z folderu \admin\applications\ . Nie pamiętam niestety, którego. Proszę podajcie mi jakąs wersje z instrukcją, która nie wymaga licencji i, która pójdzie na jakimś darmowym hostingu.

Bardzo dziękuje. Pozdrawiam.

@edit

To chyba chodziło o błąd pliku "Manage Languages". Przypomnialem sobie, ale nie jestem pewien.

Edytowane przez LaW
Opublikowano

Znalazłem problem.

Fatal error: Maximum execution time of 4 seconds exceeded in /var/www/virtual/respect-forum.cba.pl/forum2/admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php on line 2267

Proszę o rozwiązanie.

Opublikowano (edytowane)

Wykup sobie jakiś płatny serwer na tym bedziesz miał same problemy ponieważ instalacja tego skryptu zajmuje wiecej niż 4 sec, a te darmowe mają blokady.

Maximum execution time of 4 seconds exceeded = czas instalacji tego skryptu przekroczył 4 sec i został zablokowany.

Edytowane przez Arthas
Opublikowano (edytowane)

A co byś polecał, za sms oczywiście ?

@edit

A xaa wystarczylaby dla max 40 osob?

Edytowane przez LaW
Opublikowano

Arthas: Zainstalować zainstaluje, gorzej będzie ze spolszczaniem itp. Po co się za to zabierasz? Nie masz tych 20zł na hosting? Ah, no tak. Pewnie masz 11 lat i chcesz zabłysnąć. To wgraj sobie na cba.pl phpbb by przemo i siedź na nim, bo IP.B jest komercyjnym skryptem - ok. 400zł.