Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pre_1293391542__nb.jpg

Jak można to naprawić, aby wszystko było w jednej linii tam gdzie, Users Awating Validation, a nie w logo. Na FF jest wszystko w porządku, tylko jak zwykle na IE coś musi być nie tak. Chyba wcześniej było ok również na IE. Dwa mody były wgrywane ostatnio, o ile to ma znaczenie.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Ikona strony głównej 2 inne elementy graficzne też są jakby przesunięte o pół centymetra za wysoko. Oczywiście w IE, na FF jest ok.

Po wyłączeniu Users Awating Validation to, co jest na rysunku powraca do normy, ale na FF nawet z włączonym jest przecież ok.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano (edytowane)

To Velvet, ale ile razy napiszę do Skinboxu tyle razy zwalą winę na coś innego. Inna sprawa, że w tym przypadku chyba to faktycznie nie ich wina skoro ich demo śmiga też na IE. Ja wgrywałam kilka modów również z edycją plików i to chyba od tego czasu coś się podziało, bo dawno nie wchodziłam przez IE. Poza tym ten problem jest grubszy niż tylko sam pasek nawigacyjny. Okazało się, że ja na Velvet na IE mam pół forum rozjechane - część sidebar rozciągnęło się na całe forum. Wyłączam podejrzany hook - sidebar jest ok, ale wcześniej om sam w sobie nie powodował tych problemów. To chyba te mody z edycją. Tylko dlaczego tylko ten skin i tylko na IE jest problem.

Edytowane przez TurkuSevdaliAska

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.