Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Modyfikacja logo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

czy może mi ktoś pomóc i dokonać małych zmian w logo poniżej ?

Chcę by miejscu White Crismas wrzucić : kochamnarty.pl lub forum.kochamnarty.pl.

Dziękuję za pomoc.

post-422-0-41699400-1293458047_thumb.png

Edytowane przez ania07
Opublikowano

Kurs photoshopa i coś tam potrafię zdziałać :thumbsup:

Jeśli mogę się podpiąć pod temat, to miałabym pytanie to Gexem, bo mam podobny problem.

Mam jedynie jpg avatara, który robiłam w PS dla starego forum, ale teraz domena jest inna. Jakieś podstawy w PS mam, jednak to tylko podstawy. Bez psd (które bezmyślnie skasowałam) potrafiłabym zmienić napis gdyby było gładkie tło, w innym przypadku - niestety. Jakaś podpowiedź Gexem, jeśli można prosić :)

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano (edytowane)

TurkuSevdaliAska: podeślij mi proszę ten avatar na PW, może uda mi się go zrobić.

Napisz w PW co mam zmienić oraz ew. informacje o czcionkach, jeśli są to jakieś niestandardowe czcionki, aczkolwiek mam na dysku ponad 4 tysiące czcionek i możliwe, iż będę posiadał takową użytą w Twoim avatarze. W wolnym czasie się tym zajmę.

Ewentualnie możesz odzyskać .psd poprzez ten fajny programik. :thumbsup:

Edytowane przez Gexem
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.