Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pewną rangą utworzyliśmy rangę "dev" później "tech" i na obydwu występuje ten sam problem co najdziwniejsze na pozostałych rangach jest wszystko ok, problem jest takich że na tych dwóch rangach wszystko jest ok dostęp w panelu na full lecz gdy wchodzę na stronę główną forum to

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 485490 bytes) in /home/fajer/domains/forumfajerwerki.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 577

ten problem występuje tylko i wyłącznie na stronie głównej forum po wylogowaniu jest wszystko dobrze żaden inny użytkownik też nie ma podobnego problemu dodam że w kodzie nic nie było zmieniane czy to może być problem starej wersji forum ?

Opublikowano

OK. Aktualnie mam rangę tech no i problem występuje tylko i wyłącznie w tej randze i dev po wylogowaniu się wszystko jest ok tak samo jak miałem rangę Administrator czy też mod i zwykły user też wszystko było w porządku problem ten występuje tylko i wyłącznie w randze dev i tech :) mam nadzieję że lepiej opisałem :D

• Manager
Opublikowano

Tak tak.. Tylko kwestia, że nie bardzo widzę w tym logiki..

Ów błąd nijak się ma do grup, więc tym bardziej jest mi trudno ot tak znaleźć właściwe rozwiązanie.

Chyba pozostaje Wam wysłać ticketu do IPS-u, który to może sprawdzić od środka, a wtedy diagnoza jest bardzo ułatwiona.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.