Skocz do zawartości

Skin i grafika - gdzie zlecić? + Dokumentacja forum PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

1) Kogo lub jaką firmę polecacie do wykonania indywidualnego skina oraz oprawy graficznej forum IP. Board?

-przykłady wykonanych prac i orientacyjne ceny mile widziane

Wiem, że jest Ipslink, mający dość imponującą ofertę, ale ciekaw jestem czy jest alternatywa i konkurencja w tym temacie.

2) Gdzie znajdę najpełniejszą dokumentację dotyczącą forum Ip. Board i dodatków w wersji PL?

p.s. Nie jestem pewien czy to właściwe miejsce na takie zapytania, jeżeli nie - proszę o przeniesienie zapytania do właściwego wątku.

pozdrawiam

Edytowane przez dkalog
  • Manager
Opublikowano

Witamy nowego użytkownika na forum!

Pozwolę sobie odpowiedzieć w krótkich zdaniach na Twój wpis, w razie czego pisz. :-)

Ad 1 - dziękuję za miłe słowa. Jeśli mowa o Polsce to jedynie u mnie możesz uzyskać FV oraz estetyczny, nowoczesny skin. Lata 90 i styl WEB 0.5 jednak już dawno minęły. :)

Jeśli natomiast celowałbyś w zagranicznego wykonawcę to tutaj już masz o wiele większe pole do popisu, ale chyba warto wspierać rodaków? :-)

Ad 2 - jeśli mowa o wersji polskiej to swoistym zbiorem dokumentacji niech będzie to forum. Zebranego w całość, jako takiego nie ma. Są plany, by coś takiego napisać, ale jak to zwykle bywa - brak czasu na to wszystko powoduje, że jesteśmy zmuszani przesuwać termin prac nad taką dokumentacją. Druga sprawa to brak chętnych, o odpowiednich predyspozycjach, na pomoc przy tworzeniu takiej dokumentacji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

"Zagramenica" nie wchodzi w rachubę - wolę oddać swojemu więcej niż obcemu mniej :)

Was mam na celowniku od początku - wychodzi na to że macie monopol i pewnie finalnie zlecenie pójdzie do Ipslink, ale chcę mieć pewność - termin jeszcze dość odległy także warto się rozeznać, by mieć argumenty negocjacyjne w rękawie :)

pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

"Zagramenica" nie wchodzi w rachubę - wolę oddać swojemu więcej niż obcemu mniej :)

Obawiam się, że stawki są w odwrotnej proporcji. ;)

Was mam na celowniku od początku - wychodzi na to że macie monopol i pewnie finalnie zlecenie pójdzie do Ipslink, ale chcę mieć pewność - termin jeszcze dość odległy także warto się rozeznać, by mieć argumenty negocjacyjne w rękawie :)

Tam od razu monopol. Po prostu tym się zajmujemy na co dzień. Wszak lepiej być dobrym w jednej dziedzinie niż przeciętnym w kilku.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.