Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że skrypt ma domyślne zainstalowaną funkcję oceny tematu (gwiazdki). Czy można jakoś wyświetlić listę TOP tematów z największą średnią?

Jeżeli nie, to czy jest jakiś skrypt o podobnym działaniu?

Jako że mam forum muzyczne, chciałbym zrobić listę najlepszych piosenek (tematów) które to ocenialiby userzy.

Opublikowano

Reputacja na moim forum pełni rolę podziękowań dla autora a nie oceny tematu, także rep odpada.

Te gwiazdki są całkiem ok, ale chciałbym większa skalę (już od 7 by mnie zadowalało). No i żeby były one bardziej widoczne :)

Jeśli jest to zbyt skomplikowane to wystarczy mi samo wyświetlanie TOP10 najlepiej ocenionych nutek (tematów) w sidebarze, ewentualnie na nowej podstronie.

• Manager
Opublikowano

Piszesz jakbym napisał coś w stylu, że to wykonam. Po pierwsze - byłby to zły dział, a po drugie - nic takiego nie napisałem. :)

Chciałem się po prostu jak najwięcej dowiedzieć czego potrzebujesz by dopasować istniejącą modyfikację do Twoich potrzeb, ale teraz już wiem, że takowej nie ma/nie kojarzę.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

To tylko tak zabrzmiało :) chciałem podać jak najwięcej informacji :)

A nie da się zrobić coś z tym wyświetlaniem najlepiej ocenionych tematów? Chodzi mi o te gwiazdki :) Jeżeli to zbyt skomplikowane to zrozumiem.

• Manager
Opublikowano

Samo dodanie gwiazdek nie jest trudne - właśnie zrobiłem to na testowym forum, ale potem zaczynają się schody. Nie jest to proste, a już na pewno nie takie szybkie do wykonania, że jestem się tym w stanie zająć w ramach mojego wolnego czasu.

---

• Manager
Opublikowano

Jeśli napiszesz zgłoszenie w dziale Giełda to być może się ktoś zgłosi. Ja na chwilę obecną nie mam wolnych terminów na zlecenie tego typu. Może za tydzień lub dwa - o ile nie znajdziesz nikogo innego.

---