Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może pytanie śmieszne ale nie moge sobie z tym poradzić Na forum szukalem ale nic nie mogę znaleźć ..Jak nadać jak już nadalem uprawnienia Junior żeby mógł zmieniać Avatary w profilu użytkownikach Nie chce nadawać całego uprawnienia..

Brak sygnatury

Opublikowano (edytowane)

W Manage ACP Restrictions --->Members -->Can edit members? mam zaznaczone na TAK i nic

@ chyba że nie tam tylko gdzie indziej, to jak mogę poprosić gdzie to jest ..

Edytowane przez groverr

Brak sygnatury

• Manager
Opublikowano

Daj screen, jak to dokładnie ustawiłeś w uprawnieniach ACP. Ten kod świadczy o tym, że jednak ich nie ustawiłeś lub zrobiłeś to niepoprawnie. Upewnij się, że znaczyłeś ogólny checkbox do dostępu do Members.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A nie było by szybciej jak nadał bym Ci tymczasowe uprawnienia i sam bys to zobaczył ? Zamiast tego screen

Brak sygnatury

Opublikowano

ok poradziłem sobie Grupa Junior Admin miała uprawnienia a użytkownicy należącej do tej grupy byli osobno na uprawnieniach .Wystarczyło ich usunąć z uprawnień , żeby yli tylko do grupy Junior

Brak sygnatury

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.