Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam taki pomysł i jeśli nie ma takiej modyfikacji, to ja chętnie złożę prośbę o napisanie takiej.

Cel:

Forum może być wielotematyczne a jednocześnie uporządkowane.

Opis:

Osoba, która np. z portalu, który miałby reklamy poszczególnych grup, opis ich tematyki itp. klika w dział rejestracji i albo automatycznie jest przenoszony do rejestracji dla grupy np. foto czy grafika... lub podczas rejestracji wybiera sobie do której z grup chce należeć. Oczywiście taki wybór byłby obowiązkowy.

W panelu Admin określa, które fora mają być widzialne ale jakiej grupy. Podczas rejestracji automatycznie user zostaje przypisany do wybranej przez siebie grupy.

Zysk:

Można dzięki temu na jednym skrypcie mieć kilka forów, których działy tematyczne są podzielone i widoczne tylko dla poszczególnej grupy.

Edytowane przez halley
  • Manager
Opublikowano

Dobra, rzeźbi się. :)

Jakieś funkcje do tego? Wg mnie w sumie to pasują tylko tutaj dwie: włączenie/wyłączenie oraz wybór grupy po rejestracji. Takie zadanie. Chyba, że o czymś nie wiem to chętnie wysłucham.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Modyfikacja napisana.

Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.