Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam na sprzedaż domenę wraz z hostingiem.

Hosting + domena znajduje się na 1and1.

Hosting jest lipny, ale IPB przez pierwszy miesiąc trzymało. Pojemność to 100mb - najgorszy hosting na 1&1.

Na hostingu stało forum IP.Board z licencją - jeszcze jak miałem serwer Counter Strike .

Z braku czasu na rozwinięcie projektu sprzedaję domenę, by sfinansować projekt kolegi - może nie dużo z tego zarobię, lecz jest to zawsze coś.

Możliwość wpłaty to PayPal, przelew.

Cena, która mnie interesuje to minimum 30zł.

Na stronie głównej - CsUltimate.pl znajduje się formularz kontaktowy.

Pisać oferty możecie również tutaj :).

:a: CsUltimate.pl

Pozdrawiam.

CR.

Opublikowano

od 4 lat gram w cs'a a od 2 prowadzę własną sieć serwerów i orientuję się w tym świecie i nigdy nie słyszałem o takiej sieci wpisałem domenę na speedtest.pl i wyskoczyło Brak danych na temat wycenianego serwisu.

di-1612990864360.png

moim zdaniem domena nie ma wartości. <_< pewnie zarejestrowana tam z hostingiem za darmo bo była taka promocja.

Opublikowano (edytowane)

Ta, była promocja.

A to nie była żadna sieć...

Gra toczyła się pomiędzy kolegami - osiedle.

//

Ale promocji już nie ma, jak ktoś jej nie wykorzystał to trudno :D. :bubble:

Edytowane przez Reaver

CR.

Opublikowano
Ta, była promocja.

(...)

Ale promocji już nie ma, jak ktoś jej nie wykorzystał to trudno :D. :bubble:

Co to w ogóle ma być?!

Sprzedaż domeny którą masz za free za cenę wyższą niż nowa? Domena pl to kosz ~10PLN i mamy jaką chcemy i gdzie chcemy.

A tu? Nie ma przypadkiem czegoś takiego, że tej domeny nie możemy podpiąć poza 1&1 ?

Parodia!

Opublikowano
A tu? Nie ma przypadkiem czegoś takiego, że tej domeny nie możemy podpiąć poza 1&1 ?

Dokładnie tak jak napisałeś masz grubo ograniczone konto, kiedyś zakładając tam darmowe konto otrzymałeś ją na 2 lata bez możliwości zmiany dns.

Jak na moje to nie widzę sensu dalszego rozwijania tego tematu, domeny są za drobne 10 zł.