Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: (FSY22) Members Online Today

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam taki mały (bynajmniej tak mi się wydaję) problem z tym oto właśnie modem. Mod działa bez zarzutów, lecz użytkownicy odwiedzający forum są wyświetlani tylko i wyłącznie dla grupy którą podam w ACP w menu tego moda. Chciałbym, aby wyświetlane to było dla wszystkich użytkowników forum niezależnie od tego do jakiej grupy przynależą. Czy to ja gdzieś zawiniłem czy po prostu ten mod takiej opcji nie obsługuje? Wiem, że istnieje nowsza wersja tego moda, ale nie bardzo chcę przeinstalowywać, bo mam z tym niemiłe doświadczenia :)

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum :)

Tzn. nie wiem czy dobrze zrozumiałem problem - nie możesz wybrać wszystkich grup w ACP w menu ustawień?

Albo inaczej: możesz zadać w innej formie pytanie, bym wiedział o co chodzi? :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Jednak to prawda, że najłatwiejsze rozwiązanie najtrudniej przychodzi :) Wstyd się przyznać, ale nie mogłem zaznaczyć wszystkich grup wcześniej jednocześnie i zaniechałem prób tym samym zawracając Wam\Ci głowę. Spróbowałem jeszcze raz dla upewnienia się i voila.

Tak więc dziękuję DawPi i przepraszam za spam :)

Chociaż jestem pewny, że jeszcze tu wrócę; mam nadzieję z 'prawdziwymi' problemami :)

Edytowane przez Simo
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.