Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na moim forum usrao się użytkownikom że chcą mieć taką opcje jak ustawiane sobie koloru nicku jaki chcą...

moje pytanie jak takie coś wprowadzić... bo z tego co się orientuje w panelu nie jestem w stanie zmienić im koloru nicka jakie chcą... albo zamiasst nicka wstawić obrazek...?

czy jest jakiś mod? który pozwala na taką zmianę?

czy moze jednak ręcznie administrator to może z edytować?

widział bym jak zrobić takie coś ale to musiał bym każdego usera przypisywać do innej rangi... ale to praca żmudna może jest coś prostszego :)

btw. wiem że jest taka opcja bo widziałęm na innym forum... i wiem też że taki kolorowy nick mozna sobie kupić w takim modzie IbMarket... ale tego nie chce na moim forum...

czekam na propozycje

Opublikowano

chora jest ta modyfikacja... instalacja jej zajmuje godzine... i po drugie pełno w niej błędów... i daremny efekt

w dodatku nie ma opcji aby ona współpracowała z modyfikacją która robi na całym forum kolorowe nick rang...

NIE POLECAM

wątpię że jest jakaś jeszcze alternatywa... ale może?

jesli nie ma można zamknąć.

• Manager
Opublikowano
chora jest ta modyfikacja... instalacja jej zajmuje godzine... i po drugie pełno w niej błędów... i daremny efekt

Jakie błędy? Daremny efekt.. :)

w dodatku nie ma opcji aby ona współpracowała z modyfikacją która robi na całym forum kolorowe nick rang...

Tak to tylko w erze.

wątpię że jest jakaś jeszcze alternatywa... ale może?

Jeśli by była to na pewno nie z mniejszą ilością edycji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.