Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zrobić taki portalik:

23184520289789964816.jpg

Oczywiście IP.Board 3.1.4

Licencja wszystko jest opłacone.

Pytanie odnoście portalu jest takie jak dokładnie zrobić tak jak przedstawiłem to na screenie?

Opublikowano (edytowane)

Dodam, że może byc to coś takiego jak: http://www.invisionpower.com/ u góry kategorie jak jest, pod spodem logo(pod kategorią) tam gdzie buy now - zamiana na login i rejestracja.

Na dole tam gdzie jest "Latest News" - pare newsów nie jeden jeden po drugim po prawej "latest blog" - zamienic na pola

A ta stopka z obrazkami była by dla sponsorów ;]

( jeżeli macie jakieś propozycje do do portalu chętnie przyjmę )

Edytowane przez Jacobs
Opublikowano

Witamy na forum :)

Z darmowych rozwiązań mogę Ci zaproponować Unreal Portal, jest to bardzo fajny i przyjemny system portalu. Jego zaletą wg. mnie jest łatwość obsługi i edycji. Jeśli masz wprawę w php, html, tudzież css możesz go fajnie edytować dodając nowe funkcje itp.

Zobacz np. jak zrobiłem go u siebie na forum, adres masz w moim profilu

Z kolei płatnym rozwiązaniem jest tzw. IP.Content, płatny, jednakże bardzo zaawansowany.

W razie pytań, pisz śmiało.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Ładnie zrobiłeś a mogę menu z lewej dac na prawo ? wszystko w opcjach etc będzie??

(możesz mi dac dokładny link do pobrania? )

Edytowane przez Jacobs
Opublikowano (edytowane)

Ładnie zrobiłeś a mogę menu z lewej dac na prawo ? wszystko w opcjach etc będzie??

Możesz to zrobić, będzie w opcjach.

Edytowane przez Gexem
  • Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.