Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Kody Autoryzujące AuthInfo dla domeny .pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojjj dawno mnie tu nie było :D ze 4 dni normalnie :D stęskniłam się to od razu rzucę pytanie.

Czy kody AuthInfo dla domeny mają jakiś określony czas działania od momentu ich wydania?

Jeśli tak to jaki?

Jeśli nie to dlaczego nie mogę przetransferować domeny .pl od jakiegoś bubka do netartu?

Kod został wydany 12.02. tego roku i chciałam przenieść domenę dzisiaj w nocy ... i klops.

Może ktoś wie?

• Manager
Opublikowano

Cześć,

do netartu? O zgrozo.. Nie przenoś tam! :D

Jaki komunikat dostajesz po użyciu kodu AuthInfo?

Ważność kodu AI np. w nazwa.pl to 30dni, ale nawet tyle nie upłynęło.

P.s. skąd przenosisz?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dlaczego nie do netartu? Mam tam wszystkie domeny w jednym panelu, odpowiada mi to bardzo :D

Jeśli polecasz coś innego to powiedz co i uzasadnij :D

Domna była zakupiona przez firmę Graff (nad graffem jest DINFO SYSTEMY INTERNETOWE) i to oni wydali czarodziejowi kody, bo z graffem za cholerę nie szło się dogadać pod żadnym względem.

Na dodatek jak wysłał fax z prośbą o wydanie kodu, po godzinie dostał od graffa wymówienie serwera ... nawet poczty nie zdążył sobie pokopiować .. pfff nie wiem co mam zrobić ... każdy jak widzi, że ma do czynienia z obcokrajowcem to od razu chce go wyr*** w ... ekchem. Polaczki ... kurde .

Komunikat wyskakuje, że błąd przy połączeniu z naskiem i że prawdopodobnie podaję nieprawidłowy kod.

ps. jeśli znasz coś co przeciągnie domenę bez problemu to chętnie pójdę spróbuję, jak nie to będę pisać do netartu żeby mi pomogli to zrobić u siebie. Już kiedyś przeciągali mi domenę jak się nie mogłam dogadać z kolesiami z domenomanii.

Opublikowano (edytowane)

Tiaaa trenowałam to kiedyś :)

Faktycznie działa od razu :D

Tylko widzisz nie każdy obcokrajowiec ( a takim jest czarodziej ) potrafi to wykorzystać ... nie to co ja ... taka pyskata :D

----

Właśnie sprawdziłam nowe dnsy, ładnie się rozeszły ... to może niech se tam ta domena na razie wisi potem ją przeciągnę jak koleś stanie na nogi i się trochę ogarnie :)

Edytowane przez Dori
  • Manager
Opublikowano
Właśnie sprawdziłam nowe dnsy, ładnie się rozeszły ... to może niech se tam ta domena na razie wisi potem ją przeciągnę jak koleś stanie na nogi i się trochę ogarnie :D

To najlepsze wg mnie rozwiązanie. tuż obok pisma do NASKu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.