RyBeNiA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 (edited) Siemka Ile by kosztowało apc na versje 2.2.2 Myśle że to jest stara versja i nie ma dużo osób jej i ja jako nieliczny się pytam Pzdr Edited January 11, 2008 by DawPi ACP, a nie APC :) Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Manager DawPi Posted January 11, 2008 Manager Posted January 11, 2008 Przeniesione do odpowiedniego działu. Koszt takiej usługi to 80zł. Oczywiście u mnie. Cena promocyjna, obowiązuje przez 7 dni od teraz intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
RyBeNiA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 80 zł na taką starą versje?? to naprawde... Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Manager DawPi Posted January 11, 2008 Manager Posted January 11, 2008 Praca ta sama do wykonania intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
RyBeNiA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 to nie masz gotowych plików by tylko wrzucić na ftp? Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Manager DawPi Posted January 12, 2008 Manager Posted January 12, 2008 Na pewno masz modowane pliki Więc ta opcja odpada.. Jeśli masz 'świeże' pliki to odezwij się na PM, cena 50zł intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
RyBeNiA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Nie rozumiem xD Modowane czyli? Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Manager DawPi Posted January 12, 2008 Manager Posted January 12, 2008 Zmieniane, instalowane mody..... p.s. odnośnie Twojej sygny: weź zmień ten dupiaty serwer ;F intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
RyBeNiA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 ciekawy na jaki xD Durek mi go polecil wiec go oplaciłem xD Ok zmienie ale za rok xD ps z tego co rozumiem zeby miec pl acp to nie mozna wgrywać modów??^^ Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Manager DawPi Posted January 12, 2008 Manager Posted January 12, 2008 Moożna.. Kurcze.. Płacisz i masz.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
RyBeNiA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 (edited) trzeba się poważnie zastanowić nad taką inwestycją.. A jak np kupie i forum mi padnie to spolszczenie przepadnie czy dostane jakies pliki do niego? Dobra juz Cię nie męcze Dziś [/b] ;) Ide spać Edited January 12, 2008 by RyBeNiA Moje forum istnieje dzięki pomocy DawPi
Fuji Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ale masz problem Jak instaluesz jakies modyfikacje na forum to edytujesz pliki na serwerze przez ftp ;] DawPi powie Ci jakie masz mu pliki przysłać, a on je spolszczy ręcznie bo mozliwe, że masz te pliki edytowane przez modyfikacje ;] A jak jestes pewnie ze nie masz tych plikow naruszonych to wtedy tylko zastapi pliki i koniec poste jak budowa cepa. Kopie bedziesz mial jak sobie zrobisz backup tych plików. //DawPi: dzięki Fuji za wyręczenie. Już nie wiem jak mam pisać by zostało to zrozumiane
Recommended Posts