Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Profesjonalne usługi graficzne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega oferuje profesjonalne usługi graficzne oraz kodowanie w zakresie xhtml, css (nietrudne rzeczy)

Portfolio: RAFONE PORTFOLIO

GG:11762311

Pełna satysfakcja gwarantowana!!!

Opublikowano

Bo jestem jego managerem

To jak już nim jesteś, to on już nie może sam siebie ogłosić?

Na tym właśnie polega rola menedżera, żeby artysta sam nie musiał wykonywać tej roboty :D

Lesny, a Ty sam nie zgłaszałeś się na forumowego grafika? Czy też tylko managerowałeś? ;)

Swoją drogą portfolio z jedną, niedziałającą stroną nie wygląda zachęcająco...

Opublikowano

Serwer się skonczył. Przenoszę na inny zmieniają się dnsy

Opublikowano

Chętnie wykonamy layout za licencję IPB prawie wygasłą

Opublikowano

:lol:

True, true...

Ktoś tu się nieźle ceni, no ale co się dziwić - menadżerzy zawsze duże prowizje pobierają.

Taniej i pewniej będzie u konkurencji*

p.s.

ten temat powinien powstać jak było by dostępne chociaż minimalne efekty no i z pominięciem "menadżera"

* - ciężko mówić o konkurencji skoro tu nie wiadomo czego się spodziewać(poza brakiem kodowania i ochotą na licencję)

• Lubię to 4
Opublikowano

Człowieku myślisz ze za 200zł będziesz miał gotowy styl? Tylko sam layout stylu.

Opublikowano (edytowane)

Człowieku ja myślę jednak, że za 200zł mógłby mieć gotowy styl, poza tym poziomem swoich wypowiedzi nie robisz sobie/wam pozytywnej reklamy. Co do portfolio wydaję mi się, że gdzieś te grafikę już widziałem.

Pierwsze pasowało by wam zbudować jakieś portfolio niż rzucać kwotami bo nikt o zdrowych zmysłach nie będzie tracił czasu i ryzykował.

Edytowane przez Daffitto
  • Lubię to 2

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.