Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam mały problem. Dzisiaj gdy wszedłem na forum zauważyłem niewielki błąd który zniekształcał tzw panel użytkownika czyli tam gdzie mamy możliwość zalogowania, wylogowania itp. Błąd był zauważalny już kiedyś jednak zwykłe odświeżenie przeglądarki sprawiało, że błąd ten znikał. Dzisiaj jednak błąd nadal występuje a w dodatku przy tym błędzie nie można napisać żadnej wiadomości na shoutboxie. Klikamy wyślij a nic się nie dzieje.

Oto screen który ułatwi przedstawienie błędu.

1ele.jpg

Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

Edytowane przez LuKaszeKo

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem wszystko tak jak nakazywał poradnik, niestety nic to nie dało. Ja myślę, że jest to błąd zdecydowanie inny niż błąd Dawiego! U Dawiego występował problem wtedy gdy rozwinął te górne menu, u mnie natomiast błąd występuje cały czas! Problem polega w tym, że nie idzie schować tego górnego menu, po prostu tak jakby się zablokowało coś.

Dodam, że przez ten błąd nie można dodawać wpisów na shoutboxie.

Plus nie działa bbcode przy pisaniu postów.

Edytowane przez LuKaszeKo

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Na podstawowym IP.Board jest wszystko w porządku. Więc jest to na pewno błąd mojego skina. Dziwi mnie tylko to w jaki sposób mogło się to stać, nikt nic nie majstrował w panelu, a dodatkowo z dnia na dzień samo od siebie?

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Samo z siebie to się nic nie dzieje(zwłaszcza jeżeli chodzi o informatykę), więc...

jsDebug is not defined
ipb.googleSearch.cseKey = '009182722158630465149:md9tuvt0xv0';
forum.csns.pl (wiersz 44)
ipb is not defined
ipb.googleSearch.init();
ips.go...arch.js (wiersz 127)
ipb is not defined
ipb.googleSearch.cseKey = '009182722158630465149:md9tuvt0xv0';
forum.csns.pl (wiersz 44)
ipb is not defined
ipb.ibEconomy.init();
ips.ib...Pane.js (wiersz 95)
ipb is not defined
ipb.vars['base_url'] = 'http://fo...s=3ccddb28263fa08b031d089df9b2c446&';
forum.csns.pl (wiersz 113)

Więc lepiej przypomnij sobie co robiłeś.

Opublikowano

No cóż, właśnie dostałem wiadomość, że osoba uprawiona do panelu edytowała wczoraj tagi na dole strony w bicie:

Główne Szablony - globalTemplate

Czy może to mieć jakikolwiek związek? Czy osoba ta mogła przez przypadek coś zmienić co ma wpływa na ową sytuację? Dla ułatwienia dodam screena z miejscem w którym znajdują się tagi:

2nln.jpg

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

No właśnie starałem się usunąć tagi lecz niestety błąd dalej występuje. Wygląda to prawdę mówiąc nie ciekawie bo znalezienie tego co brakuje wydaję się być bardzo ciężkie. Mimo wszystko proszę o pozostawienie tematu w nadziei, że ktoś miał podobny problem i wskaże mi właściwą drogę.

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.