Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem z archiwum w D22-Shoutbox v.1.1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niegdyś instalowałem wiele modyfikacji i niestety zgubiłem chyba jakiś fragment, czy coś... w tym momencie na moim forum nie działa archiwum SB niby wszystko się filtruje, ale brak tak naprawdę wyników, czy jest może jakiś sposób, na "naprawienie" owego shoutboxa?(D22-Shoutbox v.1.1.2)...

Prosiłbym o pomoc :)

• Manager
Opublikowano

Hej,

filtruje filtruje tylko ten mod miał problemy z dużą ilością shoutów - być może nie może obsłużyć tak dużej ilości jak masz w SB ( jeśli masz ).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Czyli co teraz mam zrobić? Wyczyścić SB? Jeśli mógłbyś powiedzieć mi jak, byłbym bardzo szczęśliwy ;P

Edit: Nie usuwając wszystkich postów! :)

Edytowane przez TRACKER
  • Manager
Opublikowano

No ja bym najpierw zrobił upgrade/zmianę do IP.Shoutbox - ten sam wygląd, a lepiej zoptymalizowane - i sprawdzić wtedy. :D

P.s. do usuwania jest opcja w ACP - remove all shouts lub prune shouts table - jedno z dwóch. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wiem, ze jest opcja czyszczenia SB, właśnie to zrobiłem, ale patrząc nawet po wyczyszczeniu i wysłaniu jednej wiadomości to nadal, gdy wpisze np. swoją nazwę usera nie wyskakują żadne wyniki... co do instalacji Ip.Shoutbox to tak jak pisałem godusiowi u mnie na forum jak narazie wolę Shoutboxa tego co mam (wkurza mnie babranie się w edycji plików)

Opublikowano

DawPi, nadal to samo, ale teraz zmieniłem, że wyświetla 20 wpisów w SB i resztę chowa... no i ustawiłem także że jest 8 stron archiwum, ale nic więcej z takich opcji odnośnie tego co napisałeś nie ma... (tj. jest zmiana tytułu SB, możliwość dodania ogłoszenia etc...)

Opublikowano

A niestety nie działa, nie wiem czemu tak się stało... kiedyś może zapomniałem coś edytować... nie mam pojęcia, no ale jak się nie da trudno, jakoś przeżyję, może dam więcej wyświetlanych wpisów np. z 25...