Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, w momencie dodawania załącznika do 10MB wszystko działa jak należy, gdy dam coś większego wywala mi błąd jak na screenie. Wielkość pliku ograniczam w tej chwili przez .htaccess. Próbowałem Tej porady ale nie pomogło. Na nowym hostingu (dh) domyślnie powinno łykać 200MB ale jak wspomniałem nie idzie nic powyżej 10MB. Spotkaliście się z taką sytuacją?

post-2984-0-94814300-1303907477_thumb.jp

Opublikowano

Tzn ten zaawansowany który zezwala na uploadowanie kilku plików na raz? Jeśli tak to już próbowałem i nie pomogło. Może coś ze ścieżkami jest, chociaż to już poprawiono (chmod do uploads) i poprawnie zapisuje np zdjęcia a pliki inne już nie:(

Opublikowano

W ACP żadnego info nie dostaję nt wrzucanego pliku (czy go wrzuciło czy nie). Przy wrzucaniu zaawansowanym mam błąd jak na screenie. Plik ma 12,5 MB a przy wrzucaniu ładuje go w sekundę na serwer co przy moim łączu jest niemożliwe. Może pisać do dh żeby to sprawdzili może jakiś limit jest czy cuś?

post-2984-0-34196300-1303917096_thumb.jp

Opublikowano (edytowane)

A PHP pozwala na jaki maksymalny rozmiar pliku wysyłany przez niego?

memory_limit, a upload_max_filesize to coś innego więc sprawdź te wartości w phpinfo(). Jest jeszcze post_max_size :)

Edytowane przez mlodszy
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

memory_limit = 64M

upload_max_filesize = 200M

post_max_size = 8M

Prawdopodobnie dlatego nie mogę wrzucić pliku większego niż te 8MB, się okaże test zrobię :)

edit: Przełknęło 7MB plik czyli to wina post_max_size, sprawdziłem też na poprzednim hostingu tam wartość ustawiona była na 64MB. Jakby co to można zamknąć :)

Edytowane przez cichy20a