Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem usunelem wszystkie fora jakie były... i zrobiłem nowe.. niestety gdy pisze w nowym temat wyskakują mi stare w nowym temacie jako odpowiedzi.. Mam nadzieje że zrozumiale to napisałem z góry dzieki za pomoc..

Edytowane przez DawPi
Edycja nazwy tematu. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje pytania/problemy.
Opublikowano

no wlasnie mi się jakoś udało :) i pisze mi ze mam 0 postów ale gdy dodaje posty nadpisują się stare.. da się jakoś usunąć albo wyczyścic tabele z postami/tematami?

• Manager
Opublikowano

Nie, dla mnie żaden. To Ty nas prosisz o pomoc. :)

Tylko jeśli tego nie zaznaczę to proszę nic do mnie nie przesyłać, bo to jest ogólnodostępne forum, gdzie każdy ma mieć prawo próby pomocy. Więc jeśli oczekujesz od nas pomocy, udzielaj nam informacji, a nie jakieś podchody na priv.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

wgrałem baze zrobiłem upgrade i zacząłem usuwać wszystkie stare fora. Po usunięciu pisze temat a stare mi wyskakują w nowym temacie..

• Manager
Opublikowano

To ponownie zapytam: wiem, że usunąłeś, ale JAK - przez panel admina czy PhpMyAdmin?

Po usunięciu pisze temat a stare mi wyskakują w nowym temacie..

Bądź precyzyjny, jak Cię proszę.

Ale tak czy inaczej: jak robisz konwersję, to zrób ją ponownie, bo już tak tam namodziłeś, że więcej szkody niż pożytku będzie w przyszłości.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.