Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, do nowych rejestrujących się użytkowników nie dochodzi mail aktywacyjny, na razie zatwierdzam ręcznie, ale większość i tak nie zajrzy na forum, bo pomyśli, że konto się nie aktywowało. Czy jest możliwość albo naprawienia tego, albo wyłączenia maili aktywacyjnych ? NP automatyczne logowanie po rejestracji??

• Manager
Opublikowano

Wpisz w szukajkę w ACP validation - pojawia się New registration email validation? - wybierz 'None'. I po sprawie - potwierdzenie mailowe wyłączone.

Choć ja sugeruję szukać przyczyn nie dochodzenia maili, a nie iść po najmniejszej linii oporu. Jaką metodą wysyłasz maile z forum?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

DawPi gdybym ja to jeszcze wiedziała, zajmuję się tylko tym forum razem ze znajomym, a nigdy nie wiedziałam nic na temat ACP, mam problem to piszę tutaj, bo zawsze ktoś mi pomoże, jakoś to idzie sprawdzić? To może byśmy rozwiązali wspólnie?:)

• Manager
Opublikowano

To może inaczej: bo widzę, że masz w sumie same braki - wyślij ticket do IPSu, niech to sprawdzą od środka. My tu możemy Ci radzić, ale to Ty operujesz na forum no i jakaś minimalna wiedza z obsługi by się przydała byś taką posiadała.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.