Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dla wielu z Was pewnie banalne: co zrobić, żeby móc zarządzać swoim forum? Nieugięcie wyświetla się tylko A Test Category / A Test Forum i nie da się dalej z tym nic zrobić (IPB 3.1.4). Jestem "w temacie Forum" początkujący (chociaż w graficznym konstruowaniu eleganckich stron www metodą WYSWIG - na szczęście nie).

W necie podejrzałem zrzuty ekranu i zauważyłem na jednym z nich, że np. ktoś ma chyba prawidłowo wyświetlaną podstronę do zarządzania forum (fot.) - w panelu ma u góry po lewej stronie zakładki, których ja nie mam (fot.).

Bardzo serdecznie dziękuję za ew. pomoc!

post-12041-0-34823500-1307936390_thumb.j

post-12041-0-76187900-1307936401_thumb.p

Opublikowano

Dziękuję przyjacielu

ale jest to odpowiedź z gatunku "jak masz kłopoty, to sformatuj dysk i zainstaluj Windows jeszcze raz" he he :thumbsup:

Może jeszcze jakieś pomysły? Może przestawić CHMODy - chociaż teraz to pewnie już za późno? Może coś (jakiś fragment) przeinstalować? Itp.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Jak nie ma danego modułu, to nie widzę innej możliwości.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• Manager
Opublikowano

Akurat moja odpowiedź jest bardziej konkretna niż Ci się wydaje. Po Twojej wypowiedzi myślę, że sam nie wiesz, o czym piszesz i odpowiedź jest w stylu zaprezentowanej przez Ciebie riposty. Zupełnie nie trafionej btw.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.