Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Tematy znikły? Chociaż na stronie gł. w statystykach są...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam problem - nie jest on mały, gdyż tak naprawdę za wiele nie robiłem...

Sprawa wygląda tak, że chciałem zamienić w jednym z forów jedną rzecz - chciałem, żeby można było zakładać tematy i w ACP w ustawieniach tego forum kliknąłem "Nie" na pytanie "Traktuj forum jako kategorię Jeśli ustawisz 'tak' poprzednio napisane tematy nie będą wyświetlane i pisanie w tym forum będzie niedozwolone. Użytkownicy będą mogli zobaczyć tylko subfora znajdujące się w tym forum. Resztę ustawień możesz pominąć, ponieważ nie będą odnosić żadnych efektów." ku mojemu zdziwieniu po zapisaniu ustawień wszystkie tematy we wnętrzu tego forum zniknęły... Nie są one, ani ukryte, ani też w innych działach (tzn. nie widzę ich nigdzie) jakoś porozmieszczane - znikły...

Najdziwniejsze jednak jak dla mnie jest fakt, że na stronie głównej dalej widnieje licznik 90 tematów i 502 odpowiedzi, a w środku są tylko i wyłącznie 3 widoczne tematy...

Przeliczałem już licznik wszystkich for, wraz ze statystykami, re-synchronizowałem forum - nic to jednak nie dało... Ktoś pomoże? ;) - ja nie mam już ani siły, ani pomysłów co może być "nie tak"...

Pozdrawiam.

Edytowane przez TRACKER
Opublikowano

O faktycznie, stary, dzięki... już myślałem, że poszły się chrzanić, a tu proszę... Wystarczyło przestawić opcję "Dziś" na "Pokaż wszystko" w Ustawienia pisania na forum: sortowanie i porządkowanie

Domyślna data, od której tematy będą wyświetlane

Serdeczne dzięki Dawidzie jeszcze raz za naprowadzenie mnie na odpowiedni trop - nieco dziwne, że IPB samo tę opcję sobie zmieniło, ale... juz jest wszystko ok, temat można zamknąć i zostawić dla innych ;)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.