Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, muszę i chcę zakupić sobie telefon Samsunga, coś na modłę iphona 4, by miał bardzo podobne lub lepsze funkcje. Możecie coś polecić? Kompletnie się na tym nie znam i jestem na etapie nokii e51, stara jak świat. Każda propozycja i podpowiedź mocno mnie uszczęśliwi. Oczywiście chciałbym coś dobrego, ale nie chciałbym przepłacać, bo i po co?

Opublikowano

Z tego co wiem samsung jest mocno do przodu, ma bardzo dobre opinie itd. Szczególnie w porównaniu do nokii. A iphone 4 jest zbyt drogi. W tej sytuacji pomyślałem że właśnie samsung będzie ok.

Opublikowano

Samsung produkuje telefony mainstreamowe - ludzie narzekają na słabą jakość plastiku i przede wszystkim na ich system operacyjny. iPhone jest skierowany do gadżeciarzy, jednak mają świetnie rozwinięty marketplace, do którego innym producentom daleko. Różnica między trójką a czwórką jest ogromna.

Jeśli jesteś przekonany do Samsunga, to bierz Galaxy S - nie będziesz żałował.

• Lubię to 1
Opublikowano

Desire HD jest wciąż liderem na rynku ze względu na mocny procesor i duży wyświetlacz. Desire S to podrasowany Desire. Zetka wypada najsłabiej w zestawieniu, ale ma fizyczną klawiaturę, przez co jest cięższy i bardziej podatny na fizyczne kontuzje przy użytkowaniu. Mój wybór padł na zetkę niecałe dwa miesiące temu ;)

To w końcu Samsung, HTC, czy wszystko jedno? :unsure:

Opublikowano (edytowane)

Ograniczyłem się do dwóch telefonów:

Desire HD vs. Desire S !

Proszę o kilka słów wg. Was który byście wybrali i dlaczego? Jestem już prawie w domu.

edit:

Sensation nie ma w Play.

Edytowane przez ania07
Opublikowano

ja bym brał S bo ja nie potrzebuje tak dużego wyświetlacza jak ma HD, ale jak się patrzy na HD to za***iście wygląda taki duży :) szczerze to jest kwestia do czego chcesz używać telefonu i jak z niego będziesz korzystał :)

dobrze że wybierasz HTC :) pomyśl jeszcze nad tym sensation bo to nowy wytwór jest i sam go nie znam ale po parametrach wygląda za***iście

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Samsung produkuje telefony mainstreamowe - ludzie narzekają na słabą jakość plastiku i przede wszystkim na ich system operacyjny. iPhone jest skierowany do gadżeciarzy, jednak mają świetnie rozwinięty marketplace, do którego innym producentom daleko. Różnica między trójką a czwórką jest ogromna.

Jeśli jesteś przekonany do Samsunga, to bierz Galaxy S - nie będziesz żałował.

IPhone nie wiem czy jest dla gadżeciarzy... Podstawowych rzeczy w nim nie ma -.- Polecam S.E xperia x10 mi przypadł do gustu :)

Metin2 - Skarbiec wiedzy
Opublikowano

Byle nie x10 Mini Pro. Zbyt małe to by wykorzystać doskonały system, który jest tam wgrany ;)

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †