Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! :)

Kiedyś miałem Group format (Kolorowanie nicków, taki mod) i po odinstalowaniu tego moda pozostały "części".

Proszę o wyrozumiałość, nawet nie wiem jak to opisać bo trudno mi jest.. <_<

Gdzieś to w kodzie pozostało i chciałbym usunąć wszystko co pozostało z tego moda (Skina nie edytowałem :) )

Zobaczcie sami : To na pasku.. te <span style=' ... to jest na każdym nicku, który ma kolor grupy, user tego nie ma

Teraz jestem pewien, ze to z tego moda Group format pozostalo cos w kodzie i takie cos sie robi ;f

prosze o pomoc.

Opublikowano

ACP > Użytkownicy > Dany użytkownik i usuń z jego nicku na forum to <span style.

Jeżeli nie oto Ci chodzi, to przebuduj skin'a.

Opublikowano
ACP > Użytkownicy > Dany użytkownik i usuń z jego nicku na forum to <span style.

Nie nie, ja chce te grupy aby miały kolory :)

Jeżeli nie oto Ci chodzi, to przebuduj skin'a.

Nie pomaga :)

Ps: Chodzi mi, żeby z kodu w jakichś plikach (najlepiej podajcie mi też w jakich :D) usunąć pozostałości po tym modzie - kod.

Opublikowano (edytowane)

Ale usuń to z ich nazw.

Kolor gupą dajesz tutaj:

ACP > Użytkownicy > Grupy > Dana grupa >

Prefiks formatowania grup

(opcjonalny)

To zmienia formatowanie (kolor, czcionkę itd.) nazwy każdego użytkownika z tej grupy.

(Przykład:<span style='color:red'>)

W okienku dajesz np. <span style='color:red;'><span style='font-weight:BOLD;'>, w czym red to kolor grupy, możesz ustawić jaki chcesz.

Sufiks formatowania grup

(opcjonalny)

Zalecane jest by wpisać tutaj tag zamykający użytego w prefiksie tagu jeśli był taki użyty.

(Przykład:</span>)

W okienku wpisz </span>

Edytowane przez PaJonk
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Ty mnie nie rozumiesz -,-

nie o to mi chodzi :glare:

Oczywiście mam tak:

beztytuusio.png

Ps: Nie ma różnicy jaki kolor tam dam itd, dalej bedzie to samo lecz inny tekst (wiadomo :bounce: )

Jak mówisz..

Mi chodzi o usunięcie tego Z KODU JAKIEGOŚ PLIKU W FTP czy też w PA a nie w grupach - tam mam all ok :)

Bo w tym modzie Group Format/s trzeba coś w kodzie edytować w plikach FTP i ja chcę teraz widziec, gdzie to w plikach mam usunąć to co dodałem jak wgrywałem tego moda - bo coś najwyraźniej jest nie tak, i pojawia się na pasku "<span style= (...)" :unsure: Nie wiem tylko gdzie usunac pozostalosci (w jakich plikach) po tym modzie :F Pzdr.

Edytowane przez Kamilz125
Opublikowano

Po prostu zrób instrukcję "na odwrót", czyli usuń to co dodałeś przy instalacji.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

@Jakub

Ja tak chciałem zrobić, ale nie wiem już gdzie co było a wersje są różne.. Proszę niech mi to ktoś zrobi z teamu tutaj :/ Bo normalnie nie wiem co zrobić ;/ PW jakby ktoś był chętny i usunął mi ten kod niepotrzebny z plików (przyadłobysie takze gg )

Opublikowano

Jeśli nie edytowałeś innych plików po prostu wgraj pliki z paczki.

• Lubię to 1

Tłumaczes Power

Opublikowano

Dzięki za naprowadzenie na dobrą drogę! :)

To rozwiązało moje wszystkie problemy :szczerbaty: !!

Już teraz nie będę musiał pisać tych tematów i męczyć Was (Ekipę i userów) o odpowiedź! :33_8:

Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam i temat można zamknąć :beach:;)

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.