Skocz do zawartości

Darmowy hosting - oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, użytkowników tego wspaniałego forum.

Ostatniego czasu zakupiłem serwer dedykowany w profesjonalnym hostingu, za hosting zwraca mi się a nawet przynosi zyski.

A więc w związku z powyższym wpadłem na pomysł sponsorowania stron, tzn. darmowego hostingu. W moim hostingu nie znajdziesz reklam, proste i przejrzyste zasady.

Czym charakteryzuje się nasz hosting? Bezwzględny BRAK reklam, żadnych popupów, nie musisz nawet umieszczać mojego banneru na swojej stronie!

Masz do dyspozycji 600MB przestrzeni dyskowej. 60 GB transferu miesięcznego, cPanel oraz:

# Zend Optimizer

# Multi Language cPanel

# Jailed Shell Access (SSH)

# FrontPage Extensions

# Możliwość parkowania domen

# 24/7/365 Darmowy Live Chat (Angielski, ale zawsze jest live...) oraz Telefon (niestety tylko dla USA) - Free Support!

# Konta Ftp

# Bazy danych MySQL

# Funkcja URL Redirect/Forwarding

# Multi Language cPanel (Demo)

# Dreamweaver Access

# File Manager

# Domain Manager

# Password Protect Directories

# Cron Jobs

# Easy Online Website Builder RvSite Builder Software (NOWY: Demo)

# Custom Error Pages

# Daily Backups

# One Click Install Scripts: CubeCart, OS Commerce, Zen Cart, Agora Shopping Cart

# Email Accounts

# Mailing Lists

# Auto responders

# Email Forwarders

# Email Aliases

# Personal Mail Servers

# Webmail

# MySQL 5+

# MySQL Databases

# PHPMyAdmin

# PHP5+

# Personal CGI-Bin

# Perl 5+

# Image Magick, GD, cURL

# Secure Socket Layer (SSL)

# Python

# Server Side Includes (SSI)

# Flash Compatible

# Shockwave Compatible

# 24x7 Ticketing Support

# 24x7 Email Support

# 99.95% Uptime or higher

Co oczekuję w zamian?

Oczywiście w Polsce nie ma nic za darmo, a więc jako zapłatę za hosting chciałbym, aby każdy z moich "klientów" a raczej użytkowników hostingu klikał co miesiąc ze 15 - 20 razy w reklamę (z różnych IP, po wyczyszczeniu cookie).

Oczywiście jeśli twoje strona generuje większy ruch, niż jest przewidziany w powyższej ofercie, lub potrzebujesz więcej miejsca na swój portal, jest możliwość modyfikacji powyższych pakietów regulując ilość kliknięć w banery.

Masz pytania lub jesteś zainteresowany? Śpiesz się!

Liczba sponsorowanych stron ograniczona!

-ZASADY-

Do zgłoszenia proszę dołączyć swój adres email oraz proponowaną nazwę strony. (Login i hasło zostaną wygenerowane automatycznie) i wysłane na twój e-mail. Przed otrzymaniem loginu i hasła otrzymasz adres strony, wraz z instrukcjami gdzie i jak masz klikać. Po "wyklikaniu" dostaniesz hasła do konta. Do dnia 07 (pierwszy tydzień) każdego miesiąca trzeba będzie uregulować kliknięcia. W przeciwnym razie konto zostanie wyłączone 8 dnia.

Opublikowano

Hmm, jak by to powiedzieć delikatnie: odrobinkę zalatuję oszustwem.

Oczywiście w Polsce nie ma nic za darmo, a więc jako zapłatę za hosting chciałbym, aby każdy z moich "klientów" a raczej użytkowników hostingu klikał co miesiąc ze 15 - 20 razy w reklamę (z różnych IP, po wyczyszczeniu cookie).

Większość wydawców reklam (pośredników również tzn. Google Adsense, Adkontekst itp) w swoim regulaminie wyraźnie precyzuje , że zabronione jest sztuczne nabijanie kliknięć (można narazić się na bardzo niemiłe reperkusje).

A teraz prosto z mostu: to namawianie do oszustwa (co w Polsce jest przestępstwem)

Z tego co się zorientowałem na stronie ma być zainstalowany skrypt: AdBie

AdBie Search Engine Lite verson script its a very profitable search engine script with integrated Google AdSense or Yahoo Publisher Network. AdSense ads are displayed on the first three positions.

Więc wychodzi na to, że ofiarą będzie Google Adsense.

Uważajcie!!!!!

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Według mnie nie ma o czym tu rozmawiać. Wiadomo, reklamy może każdy umieszczać i zarabiać na nich, by było to zgodne z regulaminem wydawcy reklam, a tu mamy jawnie złamanie tych zasad (namawianie do oszustwa). Jestem oburzony takimi praktykami.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl