Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie mam problem z podglądem treści w poście. Mianowicie jak napiszę temat i użyję bbcode to w podglądzie nie mam sformatowanego tekstu tylko czysty bbcode.

Czytam, szukam i znaleźć rozwiązania nie mogę. Czy jest ktoś mi w stanie pomóc ?

pozdrawiam

munky

Opublikowano

Wersja forum IP.Board 3.1.4

Na daną chwilę nie mogę podać linku do forum. Nie wiem może ktoś się spotkał z takim błędem ?

Ten sam problem mam na innym forum wersja 3.1.2 (tutaj też nie mogę podać linku - portal jeszcze nie ruszył).

Opublikowano (edytowane)

Ufff wiem w czym problem dzięki pewnemu tematowi związanemu z brakiem szybkiej odpowiedzi.

Fora jakie tworzyłem to były pod fora z tym, że tworzone przez mnie metodą z forum. Tak się składa, że te fora tworzyły się z wyłączonym Enable Quick Reply i Enable BBCode Posting (wiem, że posługujemy się polskimi nazwami :) )

Temat można zamknąć.

DawPi za zainteresowanie tematem!

Edytowane przez munky
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.