Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, akurat konfiguruje sobie forum, gdyż jestem szczęśliwym posiadaczem IPB 3 coś przeskrobałem. Jak jest napis forum i gdy kliknę to powinieno być to zaznaczone w ten taki zielonawy kolor, a u mnie nie jest. Nie wiem czemu, nic nie robiłem, tak nagle przestało działać, jak to naprawić? Jeszcze jedno pytanie mam - jak z profilu użytkownika usunąć napisy "O mnie" i "Status". Za pomoc dziękuję :)

W ogóle buttony mi się nie wyświetlają, co robić?

Edytowane przez Aquilani
Opublikowano (edytowane)

:lol: naprawione, więc pozostaje tylko pytanie jak usunąć "o mnie" i "Status" z profilu :)

PS. Sorka za dobule posta, ale nie mogę znów edytować tematu.

//Edit:

A jednak nie, gdy klikam zakładkę "Forum" wszystko niby ok, ale gdy klikam zakładkę "Użytkownicy" to znów jest źle, tak jak było (opisane wyżej). Czego to jest powodem?

Dobra, przebudowana skina pomogła. Potrzebuję tylko się dowiedzieć jak usunąć "O mnie" i "Status" z zakładek profilowych.

Edytowane przez Aquilani
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.